Jäär: töötad oma karjääri nimel nii palju, et suhe jääb unarusse. Keskendu rohkem oma kallimale ja õpi aega paremini planeerima.

Sõnn: oled väga kinnine ja tahad, et sinul oleks alati õigus. Proovi olla rohkem avatud, sest ka kallima soovidega peab arvestama.

Kaksikud: sul on kogu aeg pea laiali otsas ja sa ei mäleta midagi, mis võib tekitada sinu partneris ebamugava tunde. Proovi olla konkreetsem.

Vähk: oma emotsionaalsuse tõttu ütled sa tihti asju, mida sa võib-olla ehk otseselt ei mõtlegi, aga ega teine inimene pole selgeltnägija. Proovi enne mõtelda ja alles siis öelda.

Lõvi: oled väga enesekeskne, aga tasuks tähelepanu pöörata ka enda ümber olevatele inimestele. Kallim külvab sind küll tähelepanu ja hoolitsusega üle, aga kas sa seda talle ka vastu pakud?

Neitsi: oled oma kallima suhtes väga kriitiline ja ehk enesele teadmata tõmbad tema enesehinnangut pidevalt alla. Niimoodi ei tohi teiste inimestega käituda.

Kaalud: kui sa oled vihane, ründad mõtlemata oma kõige kallimat inimest. Pead õppima oma vihaprobleemidega tegelema, muidu jääd tast üldse ilma.

Skorpion: sulle meeldib liiga palju oma kallimat survestada erinevate asjadega. Uuri talt, kas talle üldse sobib selline käitumine.

Ambur: sa tahad püsida mugavustsoonis ja suhtega üldse mitte edasi liikuda, see aga arvatavasti ei sobi sinu partnerile. Lõpeta kartmine.

Kaljukits: sa ei arvesta absoluutselt oma kallima tunnetega ja eeldad, et kõik on sama emotsioonitud nagu sina.

Veevalaja: ütled väga harva oma partnerile ilusaid sõnu, aga ta on väärt kõike head. Võiksid talle omalt poolt rohkem pakkuda.

Kalad: sa ei saa olla niivõrd enesekeskne. Proovi eemaldada endalt see mulje, millisena sa tahad, et teised sind näeksid, ja olla rohkem sina ise.

Allikas: Awarenessact