Ükskord sattusin peale sõnumile (tema mobiiliekraan läks selle saabudes heledaks), kus üks neidis saatis suhteliselt ühemõttelise lause. Sellest alates piinas mind iga kord, kui ta hommikuni ära oli. Nii paar korda kuus. Viimane kord, kui ta jälle koju tuli, ei pidanud ma vastu ja vaatasin ta telefoni. Otseselt petmisele ei vihjanud midagi, aga sõpradele uhkustas stripiklubis saadud sületantsuga.

Läksin ja ladusin letti, et minu arvates pole ilus ja vabandasin ka, et lugesin. Selle peale jäeti mind ja beebit maha. Ütles veel, et kui suhtes usaldus puudub, siis pole mõtet pingutada. Olen täiesti šokis. Jah, tegin valesti, aga kolmekuuse juurest seepärast ära minna? Samuti ei plaani ta lapsega ühendust hoida. Ütleb, et nii on kõige õigem.

Kas tõesti jäetakse oma pere sellise asja pärast maha? Olgu öeldud, et tülisid meil väga polnud. Nüüd plaanib ta välismaale kolida. Hetkel oleme sunnitud võibolla veel kuude kaupa ühe katuse all elama kuni ta välismaale. Lapsega tegeleb ning räägib talle kogu aeg kuidas hakkab igatsema.