1. Tunnista oma vigu

Kõige hullem asi, mida üks inimene sellises olukorras teha saab, on eitamine. Eriti veel sellises olukorras, kus skandaali on kaasatud ka suurem osa inimesi kui lihtsalt abielus mees ja naine. Ole nii enda kui ka oma kallima vastu aus — tunnista oma viga.

2. Katkesta kontakt

Kui soovid abielu päästa, siis pead kindlasti katkestama suhtlemise oma suveöö romansi teise poolega. Ära vaata tagasi! Sa ei saa jagada oma tähelepanu kahe mehe vahel, see on inimlikult võimatu ja mõlema vastu ebaaus.

3. Armasta siiralt

Pidev armastuse avaldamine ei ole piisav. Sa pead olema siiras. Näita oma kallimale, et sa tegelikult ka armastad teda. Loomulikult vajab ta esmalt aega omaette olemiseks ja sellisel puhul tuleb talle seda ka anda. Kui aeg on küps, siis keera oma suhtes uus lehekülg — alusta kõike otsast peale. Mäletad seda aega, kui armusite? Tuleta meelde ja käitu samamoodi.

4. Ole kannatlik

Arvesta, et sa murdsid teise inimese südame. Seda ei ole nii lihtne parandada kui põrandale kukkunud vaasi. Anna oma teisel poolel aega aega mõned tükid ise kokku panna ning siis mine appi parandama. Tükk tüki haaval, üks päev korraga.

5. Leia abi

Vahel ei piisa omaenda jõust. Sel juhul tuleb abi otsida. Ära häbene, kõik paarid käivad koos läbi nii halvemaid kui paremaid aegu. Sellest kõigest on võimalik välja tulla!

Soovime omalt poolt meie presidendipaarile edu ja jaksu olukorraga toime tulemisel!