"Asjad, mida peaksite arvesse võtma, on teie töögraafikud, kohustused ning isiklikud vajadused ja eesmärgid," soovitas ta. "Ekstroverdist sotsiaalne inimene tahab suhelda sagedamini kui introverdist inimene, kes armastab sageli üksinda olla, aga soovib samas ka suhet."

Suhete algfaasis on vähem rohkem

Näiteks, kui te alles tutvusite, on nii teie emotsioonid kui ka seksuaalne külgetõmme tugevamad, mistõttu tahate teineteist igal võimalikul vabal hetkel näha. "See on ohtlik faas, sest sa näed tavaliselt ainult head või ainult seda, mida sa näha tahad ning nii tehakse ka rohkem vigu," teab Jayne.

Just sel perioodil kipud sa oma kõhutunnet mitte kuulama ja jätkad suhtega ka siis, kui see päris õige ei tundu. Seetõttu peaksid tegelikult hoopis sammukese tagasi astuma.

"Kui võtate asju rahulikult, on teil võimalik asju selgelt näha ehk ilma hullumeelsete hormoonideta," teab ta. "Kui võtate suhte alguses asju aeglasemalt, pikendate ka mesinädalate perioodi ehk teie suhte kirglikku ja põnevat perioodi, mis on suur boonus ja võimaldab teil ka teineteist paremini tundma õppida."

Seetõttu soovitab Samantha veeta teil alguses vähem aega koos, sest seda rohkem tahate teineteist näha ja muutute tegelikkuses lähedasemaks. "On inimlik tahta seda, mida sa ei saa," selgitab ta.

Kui olete ühe kuni kolm kuud väljas käinud

Sel juhul soovitab Samantha kohtuda teil kord nädalas, aga tehke siis ikka nii, et see oleks väga meeldejääv ja eriline kohting. Lisaks küsi talt kohtingu jooksul õigeid küsimusi, et saada aru, millised on ta väärtused, vajadused ja soovid.

"Vaata ta elustiili, kas ta elab viisil, millest ka sina tahaksid osa saada või proovid endale midagi peale suruda, sest ei soovi üksinda olla?" soovitas ta. "Lisaks on see hea aeg, et näha, kas tal on midagi varjata, sest keegi ei suuda 24/7 hästi käituda. Sa näed, kes ta tegelikult on ja tema näeb, kes sina oled, mis on hea."

Kui olete käinud väljas kolm kuni kuus kuud

Kuigi kord nädalas teineteist näha on okei, tahad sa neljandaks kuuks juba rohkemat, mistõttu võiksite kohtuda, olenevalt teie graafikutest, kaks korda nädalas. Selleks hetkeks peaks olema juba selge, kui hästi te sobite ja kas sa näed temaga ka ühist tulevikku.

Kui te olete käinud väljas kuus kuni 12 kuud

Ta soovitab teil kohtuda nädalavahetustel ja korraks ka nädala sees. Jälle oleneb kõik tegelikult sellest, mida sa tahad, millised on teie eesmärgid, teie graafikud ja kuidas end tunnete.

Kui olete käinud väljas aasta või kauemgi

Inimeste puhul, kes on olnud koos 12 kuud või kauem, oleneb kõik juba nende endi elustiilist, graafikutest ja soovidest. "Pea lihtsalt meeles, et sa ei jätaks oma huvisid ja elu ripakile ega hakkaks temast sõltuma," soovitab Jayne.