Elame mehega koos juba poolteist aastat. Kõik on muidu hästi, kuid selle aja jooksul, mil ma hakkasin temaga koos elama ja olema, pole kordagi saanud ma käia väljas sõbrannadega (ntks klubis ). Paaril korral oleme sõbrannaga saanud kokku ja käinud niisama jalutamas või pubis istumas. Ja siis ka mees alati saadab sõnumi, et kaua läheb jne. Olen talle öelnud, et tahan vahest minna klubisse, kuid tema teeb sellest suure numbri ja ütleb, et siis läheb tema ka naistesse.  Nii olengi mehele järele andnud, jään temaga koju või teeme midagi koos. Klubisse koos ta pole nõus minuga kunagi tulema, sest seal olevat mu vanu mehi. Ta ise ka ei käi sõpradega väljas, sest ainult MINA ja MINA olen tal. Armastan teda ja tahan temaga koos olla, aga vaheldust on ka vaja ju. Olen talle seda mitu korda öelnud, aga ta ei saa aru selllest, ütleb et tahab ainult minuga koos olla. Kui ütlen talle, et tahan ka käia väljas, vastab ta, et tema tahab ikka ainult koos minuga olla... Tülid on juba nii tihedad, et ma ei mäletagi millal viimati naersin või millal olin päriselt õnnelik. Tunnen iga päevaga üha rohkem, et hakkan temast eemalduma ja võtan teda kui sõpra. Ei oska midagi teha enam ja vist ei tahagi enam sellist elu elada!

Kurb lugeda, et selline asi teie toredat koosolemist mürgitab. Miks mees ei lase teil üksi väljas käia? Kas olete atraktiivne, sarmikas, hea suhtleja, keda ta kaotada kardab? Kas ehk teie tutvus algas taolises situatsioonis, kuhu ta ei taha teid enam lasta? Kuidas te kokku saite ning mis teid seob? Kui palju on koostegemisi? Kas neid on teie arvates piisavalt, et mees võiks rahul olla, et teil jagub aega kahekesi olemiseks?

See kas tahate selles suhtes olla, sõltub sellest, mida see suhe teile annab, mida te vajate ning mida teie saate endast anda, mida te samuti vajate. Milline inimene temaga koos olete, kas ta toob teis välja teie parema poole, kas ta õpetab teie jaoks vajalikke eluõppetunde? Kindlasti on teie vahel rohkem kui tüli väljaskäimise pärast, tuletage meelde, miks te temasse armusite, kas see mees on alles? Püüdke seda mees taas näha.

Miks tekib tüli ja mis tegelikult selle taga on? Kas on see tõesti see, millest räägitakse, või millest vaikitakse? Eriarvamused ei pea tingimata konflikti põhjustama. Üks võtab teadmiseks teise vaate asjale ning teeb oma asja. Teine aktsepteerib, et esimesel on oma arvamus ja tegelikult on tal selleks õigus. Järeleandmine on kindlasti suhtes oluline omadus, aga tundub, et teie olete seda teinud nii palju, et tunnete, et nüüd peaks mees milleski järeleandma, kuid ta pole seda teinud või vähemalt mitte selles asjas, mis teile nii oluline on. Miks on väljaskäimine teie jaoks nii tähtis? Kas mingi muu tegevus võiks seda asendada? Mis juhtuks teie suhtega, kui te ei käiks sõbrannadega klubides, vaid näiteks kutsuks nad külla ning tantsida saaksite sünnipäevapidudel, kus mehega käite? Küsin seda selleks, et teada saada, millisteks kompromissideks oleksite valmis ilma ennast ja oma soove eitamata.

Inimestel on erinevad nägemused meelelahutusest. Kõik ei fänna klubiõhtuid, mõnele meeldib tõesti koos kodus diivanil lösutada ja nt teise jalgu masseerida. Tore on, kui mees soovib teiega palju aega veeta. Nii tihti kohtan vastupidiseid lugusid, kus naised tunnevad end tähelepanuta ja hooletusse jäetuna. Teil on, mille eest tänulik olla.

Mida peate teie vahelduseks st millest te vaheldust otsite? Kui mees tunneb, et temast, siis ehk tõesti läheb tal punane tuluke peas põlema ning ei taha teid klubisse lasta, kus on alkohol, teised mehed ja veel need mehed, kes kunagi teile meeldisid. Osa probleemist võib olla tingitud mehe ebakindlusest teie suhte osas, küsimus on kui palju annate teie talle selleks põhjust ning kuivõrd on see kaasa tulnud temaga tema eelmistest suhetest ning päritoluperest. Inimesed, kes on kõrvalt näinud või ise petmist kogenud, võivad selle ennetamise nimel aktiivselt tegutseda. Tihti on raske ise oma hirmust lahti saada ning vajatakse professionaali abi. Kindlasti võiks aga tulla koos, sest teie käitumine ja selle osaline muutus aitaksid kaasa sellele, et mees suhtuks teie üksi väljakäimisesse rahulikumalt.