Miks see nii on?

Üks hiljutine uuring selgitas, kuidas erinevad inimesed romantilistele äraütlemistele ja kuidas nende minapilt suhte lõppedes muutus, millel on otsene mõju sellele, kuidas nad eluga edasi liiguvad. Selgus, et inimese tõeline iseloom avaldub lahkumineku ajal, sest need iseloomu omadused on osa temast, kuid varasemalt polnud neil põhjust avalduda.

Paljud inimesed ei suuda pikka aega edasi liikuda. Lahkuminekud on paljude inimeste elus kõige raskemad kogemused, sest see tähendab, et miski ei läinud päris nii nagu nad soovisid. Paljud inimesed tunnevad paratamatult sel ajal, et neist ei piisanud. Küljed, mis sinu endisel armsamal nüüd välja paistavad, võivad sind ehmatada või üllatada, sest ka südamest head inimesed näitavad raske lahkumineku ajal oma halvimat poolt.

Vahel võib see juhtuda paraku ka seetõttu, et sinuga kehvasti käituv eks sai suhtest, mis ta tahtis ja nüüd ei vaja ta sind enam, mistõttu puudub tal põhjus, miks enda tõelist palet sinu eest varjata. Mask, mida ta suhte ajal kandis, ei ole enam vajalik.

Sinu töö ei ole teda aidata

Kui su endine kallim näitab sulle oma iseloomu halvimat külge, ära proovi teda taas "terveks ravida". Ta on nurka aetud, ta on pahane ja ta tahab lahkuda. Ta tahab olla õnnelik ja on valmis selleks kõike tegema. See soov võib tähendada, et ta teeb paratamatult ka sulle haiget. Aga tea, et sinu töö ei ole teda nüüd aidata. See pole sinu süü, et ta terve teie suhte aja maski kandis.

Vahel kipume oma ekside halba käitumist ka välja vabandama, aga reaalsus on, et pead teda uskuma, kui ta maski langetab. Kui ta näitab oma tõelist palet, usu teda. Ära naase heade aegade juurde, sest need polnud päris. Kui ta näitab sulle, kes ta seesmiselt on, ära mine tagasi minevikku. See teeb sulle ainult haiget.

Allikas: Power of Positivity