Hiljem tüdruk näeb poissi. Poiss näeb tüdrukut. Poiss on ammu õppinud, et tüdrukuid ei hammustata ja tüdrukul ei ole enam mängunukku. Poiss, kes on kasvanud noormeheks lihtsalt teeskleb, et ei näe türdukut, kellest on märkamatult kasvanud neiu. Ja neiu hakkab hommikuti pikemalt meikima ja enesele teadvustamata aina ilusamat aluspesu kandma.

Ühel päeval, kui noormees on baaris ja natuke joonud, näeb ta kogemata neiut ja isegi pikemalt mõtlemata küsib, mis muusika talle meeldib. Ja mis tähtkujust ta on. Ja mis filme ta vaatab. Ja palju sellist veel, mis teda ei huvita, aga mis ütleb, et ta nägi neiut. Heas Hollywoodi filmis nagu Beautiful Mind ta lihtsalt profileerib neiu. Veel paremas profileerib neiu tema.

Ja nad avastavad, et neil on väga palju ühist ja neil on suvel pulmad ja väga ilusad lapsed. Või targad lapsed. Või lihtsalt lapsed. Aga mis on siis, kui noormees ei joo? Olgu, tegelikult mis saab siis, kui noormees ei mõtlegi välja, mida küsida. Mida öelda. Ei julge öelda. Neiul on ju teised noormehed, või on neiu lihtsalt natuke liiga... liiga midagi. Kas siis ei ole ka suviseid pulmi ja ilusat lapsi?

Tänapäeval on aina normaalsem, et neiu küsib ise, mis muusika noormehele meeldib. Või eriti, mis tähtkujust ta on. Ja ikka suvi ja pulmad ja kõik muu juurde kuuluv. Aga mis siis, kui ka neiu ei küsi? Mis siis, kui ta on liiga vanamoodne ja arvab, et nii ei sobi. Või on kindel, et ta ei meeldi noormehele. Ja nii nad käivadki, nagu Smilersi laulus „kass ümber palava pudru”.

Ma arvan, et maailmas võiks olla üks parool. Parool, mis ütleks, et sa meeldid mulle, mis oleks kui prooviks. Ja ükskõik, kumb selle parooli ütleb. Näiteks „Sul on ilusad silmad”. Lame? Las olla. Peaasi, et märk. Ühene ja selge. Seega, kui sa loed seda, siis tea, et SUL ON ILUSAD SILMAD.