Alastifotode saatmine
Sellest peaksid sa kindlasti hoiduma, kui sulle mees ka päriselt huvi pakub! Kui ta reageerib ainult alastifotole, võid olla enam kui kindel, et teda huvitab ainult seks.

Salatiga piirdumine
Restorani minnes oleks viisakas, kui sa ei telli menüüst kõige kallimaid roogasid. Siiski, ära piirdu vaid lehtsalatiga. Ta teab, et sa oled kõigest inimene ja sooviksid lüüa hambad sisse pigem maitsvasse burgerisse kui kalorivaesesse jänesetoitu.

Hoidu meelemürkidest
Esiteks, kui su silmarõõm on alkohoolik või narkomaan, peaksid temast nagunii ringiga mööda käima. Kui te aga lähete peole ja sa ei tunne vajadust alkoholi või narkootikumide järele, ära tarbi neid vaid seepärast, et talle muljet avaldada. Kui ta peab sind igavaks, kuna sa ei tarbi meelemürke, pole sul sellisega nagunii midagi peale hakata. Ta on ainult lõbu peal väljas.

Unusta klatšimine!
Pahatihti tahaks kallima ekse taga rääkida. Siiski ürita arvamust enda teada hoida. See, kui sa räägid, kui kole või loll tema endine pruut oli, muudab su tema silmis kahjuks ebameeldivaks.

Ära mängi abitut
Meestele meeldivad tegelikult iseseisvad naised. Ära palu talt abi ainult seepärast, et ta saaks end mehena tunda.

Kui sa ei jaga asjadest midagi, ära mängi teadjat
Armsamale meeldib jalgpall, kuid sa pole kunagi selle vastu huvi tundnud. Ära teeskle, nagu jagaksid matsu. Selle asemel palu tal endale mängureegleid selgitada ja lase tal selle mängu võlusid tutvustada.