Naomi rääkis muuhulgas oma vallalise elust ja sellest, et tal pole lapsi. Muide, see ei takistavat tal olla "emaks" paljudele teistele naistele. Ta on näiteks mitmete noorte modellide mentor ja tugiisik. "Ma ei taha, et erineva väljanägemisega modellid peaksid ootama nii kaua kui mina kunagi ootasid, et võrdselt palka saada," selgitas Campbell.

Kui talt küsiti, kas ta tunneb, et temast võiks veel kunagi tulevikus ema saada, vastas supermodell, et selleks on tema arust veel liiga vara. "Eks näis, mida universum mulle toob. Praegu on universum toonud mulle n-ö "valitud perekonna"," tunnistas naine.

Lisaks rääkis Naomi oma armuelust ning sellest, et suhtest kuulsa näitleja ja lavastaja Robert De Niroga õppis ta, et nii tuntud inimeste suhete puhul on väga oluline võtta asju rahulikult ja jääda varju. "Minu jaoks on privaatsus oluline, et teineteist tundma õppida ja muretsen alati, et mu töö ei võimalda mul seda teha," möönas Campbell. "Aga eks mul on omad viisid. Seda õpetas mulle Robert De Niro."

Ta lisas, et üksinda olemine ei tähenda veel, et ta oleks üksik. "Mul pole aega igavlemiseks ja mul pole aega, et olla üksik," ütles Naomi. Ta täidab oma graafiku töö ja muidugi ka reisimisega. "Reisimine on päästnud teatud viisil mu elu. Ma ütlen väga vähestele, mida ma parasjagu teen ja kuhu lähen."

Allikas: Madamenoire