1. Isiklik ruum ja aeg

Oled sa mees või naine — meil kõigil on mõnikord vaja isiklikku ruumi ning aega vaid enda jaoks. Kui su kallim sulle seda annab, siis usaldab ta sind täielikult. Ja see näitab armastust.

2. Pikad suudlused

Kui ta pühendab aega selleks, et sind suudelda ja teievahelist intiimsust tõeliselt nautida, siis tea, et ta on sul konksu otsas. Ja talle meeldib seal!

3. Naeratus

Kas ta vaatab sind ja naeratab? Lausa mitu korda järjest? No siis võid kindel olla, et tal on silmi vaid sinu jaoks.

4. Ta kuulab sind

Kui ta kuulab seda, mida sa räägid ja jätab selle ka meelde — väikesed unustamised on andestatavad! — siis on asi täitsa kindel. Tõelist tähelepanu pööratakse vaid nendele, kes päriselt ka olulised on.

5. “Su juuksed lõhnavad nii hästi!”

Oled seda lauset oma armsama suust kuulnud? Siis tea, et ta on kas sinusse armumas või juba täiesti sees!

6. Õrn käepigistus

Kõnnite käsikäes tänaval ja järsku tunned, kuidas ta õrnalt su kätt pigistab. See pisike žest näitab, et ta hoolib.

7. Ilma põhjuseta helistamine

Kas ta helistab sulle paar korda päevas lihtsalt selleks, et su armsat häält kuulda. Kullake, siin pole enam kahtlustki. Ta on kõrvuni armunud!

8. Lihtsuses peitub võti

Kas ta veedab laupäevaõhtu sinuga diivanil pikutades ja tobedaid filme vaadates? Isegi siis, kui kõik teised välja pidutsema lähevad? Kui jah, siis on ta täiesti sinu!

9. Närvilisus

Kui mees on närviline, siis hakkab ta sageli oma pead sügama või enda juustes sasima. Ehk tahab ta sulle armastust avaldada, kuid on natuke häbelik? Üllata teda suudlusega!