Ta pole enam su vastu nii meeldiv

Kui kohtusite, elas ta kaasa igale su tegemisele. Ka siis, kui sul õnnestus saada unistuste töökoht või kohtusid ideaalse mehega. Kuid su oled elus veelgi edasi liikunud ja enam ei paku talle su saavutused mingit rõõmu. Pigem üritab ta sind alati salvata.

Mida teha? Anna talle aega ja püsi rahulik. Las ta torkab. Kui oled tema jaoks alati olemas, julgeb ta lõpuks avaldada ka põhjuse, mis niimoodi käitub.

Ta võistleb sinuga pidevalt

Noh, toome kas või lihtsa näite: räägid talle, et jooksid möödunud õhtul 12 kilomeetrit ja selle peale ei tee ta muud, kui … Läbib esimesel võimalusel 15. Kui sulle tundub, et sõbranna üritab igal võimalusel sinu saavutusi ületada, siis on see märk sellest, et muudad ta ebakindlaks. Võib-olla tundub talle, et tema saavutused on sinu omade kõrval tühised.

Ürita temaga rahulikult maha istuda ja öelda, et niimoodi ei saa see jätkuda: ta peab iseenda üle uhkust tundma. Te olete kaks erinevat inimest, kellel on teistsugused soovid ja unelmad. Ja selleks sõbrad ongi: et teineteist nende saavutamisel toetada.

Tahab teha sinuga kõike koos

Oled ehk märganud, et pead alati enda sõbrannaga arvestama ja temata kuhugi minek ei tule kõne allagi. Kui see isegi juhtuks, oleks tüli sekundiga õhus. Kinnita talle, et ta on sulle väga oluline — seda isegi siis, kui te pole kogu aeg ninapidi koos.

Ei rõõmusta sinuga koos

Kui sa tunned, et sõbranna ei tunne enam üldse su üle rõõmu, siis on viimane aeg temaga rääkida. Ikka sellest, kui ebamugavalt sa end niimoodi tunned ja meenutada, et sõbrad on alati teineteisele toeks — nii heas kui halvas.

Allikas: Her Campus