Mõtle korraks sellele, kuidas sa oma mehega suhtled, kui ta on teinud midagi, mis sinule ei meeldi. Enamik naisi kasutab järgmisi lauseid:

"Sa ei vasta mulle kunagi. Ma arvan, et sa meelega ignoreerid mind!"

"Miks sa ei helistanud mulle siis kui sa lubasid?"

"Sa oleksid pidanud mulle ütlema, et sa jääd hiljaks!"

Selliseid lauseid kasutades saadad sa mehele signaali, et ta on süüdi. Ja ehkki ta võib-olla mõnes olukorras isegi päriselt on ka süüdi, siis selliseid lauseid kasutades ei saa sa oma tahtmist, vaid tagad selle, et mees läheb täiesti lukku. Ta võib pomiseda midagi vabanduseks, aga tal ei ole soovi järgmine kord isegi paremini teha või rohkem pingutada, sest talle tundub, et ta teeb nagunii alati kõike valesti.

Sellest tekib surnud ring, kus mees ei taha enam pingutada, naise näägutamine ja vingumine kasvab ning sellest kõigest ei tule mitte midagi head. Ehkki esimesena järele anda on väga raske, tasub naistel siiski hoolega järgnevad laused kõrva taha panna. Võtmesõna neis lausetes on tunne. Sa pead mehele andma mõista, mida sina tunned, kui tema on midagi valesti teinud, mitte teda süüdistama.

Mine korra tagasi eelmiste lausete juurde ja mõtle nende üle järele. Järgnevad laused on need, mida võiks eelmiste asemel kasutada, sest siis on palju suurem võimalus, et mees kuulab sind, ei lähe lukku ja tal tekib päriselt ka soov ennast parandada.

"Kui sa mulle ei vasta, on mul tunne, et sa ignoreerid mind."

"Kui sa mulle ei helistanud, tekkis mul tunne, et ma ei ole piisavalt oluline."

"Kui sa ei ütle mulle, et sa jääd hiljaks, tekib mul tunne, et sa ei hinda minu aega."

Mina-lähenemisviis on suhtes väga oluline. Proovi seda järgmine kord, kui sul tekib tohutu tahtmine oma kallimat milleski süüdistada. Hinga sügavalt sisse ja välja ning mõtle, mida sa päriselt tunned ja anna talle sellest teada.

Allikas: YourTango