Aga milline respekt suhtes üldse olema peab? See oleneb muidugi suhtest endast. Kuid partnerid, kes teineteist austavad, teevad kindlasti neid kümmet asja:

1. Nad ei tee teineteist maha

See on kõige olulisem asi, mida paarid teineteise heaks teha saavad. Su kallim peab sind kuulama, hindama ja vähemalt proovima sind mõista. See on normaalne, kui teie arvamused ei ühti iga kord, aga peaasi, et suudate teise soove/arvamusi austada.

2. Nad ei proovi kogu aeg teist poolt "võita"

Kuigi inimesed soovivad sageli, et just neil oleks õigus, ei ole vaja sellega liiale minna. Kui te austate teineteist, suudate te ka aktsepteerida, et alati ei pea ühel olema rohkem õigus kui teisel. Vahel tasub asjadel ka minna lasta ehk vali, millised lahingud on väärt võitmist.

3. Nad on teineteise tegemiste suhtes uudishimulikud

Paarid, kes austavad teineteist, huvituvad ka teise inimese tegemistest. Nad tahavad teada, kuidas nende armsam end tunneb ja mida vajab.

4. Nad teavad, mis on teineteise tugevused

Kuigi suhtes peab olema teatav tasakaal, tuleb elus ette ka hetki, kui üks pool peab panustama rohkem kui teine. Edukad paarid teavad, et kõik ei pea olema 50/50, vaid mõlemal tuleb aeg-ajalt rohkem pingutada. Peaasi, et sellest omavahel räägite.

5. Nad ei karda olla ausad

Tõde võib küll haiget teha, aga inimesed, kes teineteist austavad, ei karda seda välja öelda. Nad saavad hakkama tunnetega, mis sellele järgnevad, sest nad oskavad näha suuremat pilti. Ole julge!

6. Nad oskavad iseenda eest hoolt kanda

Edukad paarid teavad, et aeg-ajalt tuleb mõlemal võtta iseendale aega, sest alati ei piisa ainult sellest, et oma kallima eest hoolt kannad. Sa pead ka enda eest hoolt kandma.

7. Nad teevad teineteise heaks pisikesi heategusid

Pisikesed teod panustavad suhtesse suuresti ja paarid, kes teineteist austavad, ei unusta neid aeg-ajalt teha. Kasvõi armas kirjake, pisut pikem kalli või hüvastijätuks tehtud suudlus annab su partnerile märku, kui väga temast hoolid ja teda hindad.

8. Nad annavad teineteisele ruumi

Oluline on oma kallimat toetada ja tema tegemiste vastu huvi tunda, aga samas tuleb teineteisele ka hingamisruumi jätta. Oska astuda õigel ajal samm tagasi ja lasta tal oma asjad ise ära ajada.

9. Nad on heaks eeskujuks oma lastele

Kui paar teineteist austab, on nad ka suurepäraseks eeskujuks oma lastele. Nad ei vaidle nende ees ega räägi teineteisest halvasti ja ei proovi lastega manipuleerida, et saada seda, mida nad tahavad. Lisaks korraldavad nad aeg-ajalt õhtuid, kus nad veedavad aega kahekesi, et ka lapsed näeksid, et nende vanemad hoolivad teineteisest.

10. Nad räägivad teineteisega

Šokeeriv, või mis? Aga see on tegelikult üks asi, mida paljud inimesed suhtes teha unustavad. Kui jooksed ühe töö juurest teise juurde, ühest trennist teise jne, võib tekkida tunne, et sul pole aega ega kannatust, et temaga pikalt vestelda. Aga kui te teineteist austate, siis te leiate selle aja.

Allikas: Fatherly