1. Ma ei austa sind

Kuulda, et austus on kadunud, tähendab mehe jaoks peaaegu sama mis armastuse kadumist. Milleks olla koos inimesega, kes sind ei austa?

2. Su õllekõht on nii nummi!

Mehed on oma keha suhtes sama hellad kui naised, nii et paisuva kõhukese üle nalja viskamine võib lõppeda pisaratega. Kuidas sulle meeldiks, kui ta teeks sulle märkuseid, kui sina oled paar kilo juurde võtnud?

3. Sa oled nii armas, kui sa vihastad

Ära naeruväärista ega alahinda mehe tundeid. Kui teed tema emotsioonide üle nalja, ei julge ta end tõsises situatsioonis sulle avada ja jätab paljud asjad rääkimata.

4. Sa oled nagu väike laps!

Mis siis, et ta on tujust ära, kui ta lemmikmeeskond kaotab! Kui hakkad selle pärast näägutama või kasutad sama hääletooni nagu oma kolmeaastasega rääkides, paned sa ta end veelgi halvemini tundma. Ja päris kindlasti ei tohi sa sellest pläkutada oma sõbrannadele!!!

5. Tee mis tahad!

Kui sa just ei ütle seda tema sünnipäeval või pärast loteriivõidust teada saamist ja sõbraliku naeratuse saatel, vajub ta süda saapasäärde, sest see äraarvamismäng võtab eluisu. Ütle, mida sa tahad, et ta teeks, ta ei loe su mõtteid ega suuda ära arvata, mis seekord valesti on.

6. Kas sa tõesti arvad, et ma usun sind?

Kui sa ei usu, siis mis mõtet on üldse vestlust edasi arendada? Ei usu = ei usalda = ei austa.

7. Sa oled täpselt nagu su isa

Ükskõik kui tore ja vahva mehe isa ka poleks, ta ei taha, et sa teda papsiga võrdleks. Eriti veel, kui sa ei täpsusta, mis osas ja kui ta kahtlustab, et sa ei pea silmas midagi eriti head.

8. Magamistoas: no mis see nüüd siis oli?

Mõnikord lihtsalt ei õnnestu. Kas on asi alkoholis, töömõtetes, stressis või milleski muus — midagi pole parata, kui “väikemees” koostööaldis ei ole. Selle peale vihastamine või kritiseerimine hävitab igasuguse eneseusu ja teeb asja sada korda hullemaks.

9. Kas ma helistan traumapunkti ja teatan, et me varsti jõuame?

Iga mees tahab midagi oma kätega valmis ehitada. Võib-olla see iga kord tõesti ei õnnestu ilma traumapunktikülastuseta, kuid anna talle vähemalt võimalus ja ära võta talt usku tema võimetesse ja lootust, et seekord saab riiul ilma suurema verevalamiseta valmis!

10. Kas meil ikka on piisavalt raha?

See küsimus on niigi alandav, kuid eriti piinlik ja valus on seda kuulda näiteks poes müügimehe juuresolekul.

Allikas: Redbook