1. Rahandus

Võimalik, et rahamajanduses on valetamine, halb käitumine ja petmine niivõrd tavalised, et kanduvad tööelust üle ka suhetesse.

2. Lennundus

Oi kui mugav on petta, kui keegi sellest kunagi teada ei saa, sest kõrvalehüpe jääb ju ühte sihtkohta maha, kuid piloodid ja stjuuardessid lendavad kohe minema. On üsna väike võimalus oma üheöösuhtega kunagi veel kohtuda.

3. Tervishoid

Pikad ja emotsionaalselt kurnavad töötunnid ja öövalved on väsitavad ja annavad hea võimaluse tööle “veidi kauemaks” jääda ilma, et kodus kaasa midagi kahtlustama hakkaks. Kuna töö on tõesti keeruline ja väsitav, tunnevad meditsiinitöötajad end sageli üksildasena ja loomulikult on siis hea kellegagi oma mõtteid ja tundeid jagada, kes neid 100% mõistab.

4. Äri — tippjuhid, keskastmejuhid, assistendid,

Võimukad mehed petavad lihtsalt sellepärast, et nadsaavad ja võivad. Neile ei panda seda üldjuhhul pahaks ning võimaluse ärakasutajaid leidub küllaga. Nad ei olegi tihtipeale ainult hetkelise rahulduse jahil — sageli kasutavad nad üheöösuhteid või kõrvalhüppeid hiljem väljapressimiseks ära, eriti kui tegu on noore ja kogenematu tütarlapsega.

5. Sportlased

Sportlaseid armastatakse. Nad on tugevad, musklis ja pjedestaalil, inimesed idealiseerivad neid. Kuna tugev ja musklis mehekeha on aegade algusest peale olnud mehelikkuse sümbol, pole ime, et naistel seelikud kiiresti seljast lendavad, kui sportlane neile võimaluse annab. Ja pakkujaid jätkub, koguni nii palju, et lõpuks ei suuda ka kõige kangem mees vastu panna.

6. Muusikud
Muusikutel on samuti palju imetlejaid ja jälgijaid, kes on valmis oma iidoli heaks kõike tegema. Kes suudakski pidevale ahvatlusele vastu panna?! Rokkstaari elu juurde on alati kuulunud naised ja alkohol, hoolimata sellest, kas keegi ootab kodus või mitte.

7. Öötöötajad (DJ, tantsijad, teenindajad)

Pikad öötunnid ohta alkoholiga on katastroofi retsept. Palju alkoholi ja palju purjus inimesi samas ruumis pikalt koos… kõik me teame, kuidas see lõpeb.

8. Kommunikatsioon (ajakirjandus, PR)

Need inimesed reisivad palju ja töötavad hullumeelselt, koduse elu jaoks praktiliselt aega ei olegi. Kui oma kallimast nii kaua eemal olla, on petmine pea paratamatu, sest igaüks vajab vahel lähedust ja hellust. Ning tõmme tekib ikka nende vastu, kel samad huvid ja mõistmine.

9. Õigus

Juristid ja advokaadid peavad juba oma loomult olema väga kaine mõtlemise ja kalgi südamega, kes ei pelga tõtt väänata just endale sobivas suunas. See tähendab, et nad suudavad ka oma eksimused enda kasuks keerata ja ära põhjendada.

Allikas Your Tango