Kui teie suhtes esinevad mõned neist märkidest, siis peate kõigepealt tegelema nende lahendamisega, sest kui sa jääd lapseootele, on neile juba palju raskem lahendust leida.

1. Kui teil on kasvõi väiksemgi erimeelsus, ei suuda te enam edasi normaalselt suhelda, rääkimata selle probleemi lahendamisest. Te võite isegi mitu päeva elada täielikus vaikuses, rääkimata oma kallimaga ühtegi sõna. Kuid kujuta nüüd ette, et teil on lapsed. Kuidas te hakkate siis oma erimeelsusi lahendama?

2. Sina või tema mõtlete ainult iseenda peale, ka olukordades, kus oleks kasulikum või olulisem teise inimese vajadused enda omadest ettepoole seada.

3. Sina või tema ei suuda ette näha, kuidas te mõnele tulevasele olukorrale reageerite. Kui sa näiteks uurid oma mehelt, kuidas ta suhtub mähkmete vahetamisesse ja saad talt vastuseks ebamäärase ja venitatud "ah ma ei tea..." vastuse, siis on enam kui kindel, et ta ei hakka mitte kunagi teie ühisel lapsel mähmeid vahetama.

4. Teil puudub igasugune tugivõrgustik kas siis vanemate või sõprade näol. Sa võid ju mõelda, et te saate kahekesi oma lapse eest hoolitsemisel ideaalselt hakkama ja see võibki nii olla, aga kui teil puudub igasugune võimalus olla kahekesi, sest last ei ole mitte kellegi hoolde jätta, siis võib suhe kahjuks kiiresti otsa saada.

5. Üks teist või te mõlemad ei suuda olla paindlikud ega spontaansed. Väikesed lapsed on väga ettearvamatud ja ükskõik, kui kindlat päevakava sa ka teha ei üritaks, on enam kui kindel, et osades olukordades sa ebaõnnestud täielikult. Siin tulebki mängu spontaansus ja kiire reageerimisoskus, et kõik ei lõppeks erakordselt halva tujuga.

Allikas: MindBodyGreen