1. Kui saaksid aega tagasi keerata teie suhte alguseni, kas sa nüüd jääksid sellesse suhtesse?

Teisisõnu: kas oled temaga koos seetõttu, et oled pühendunud TEMALE, või hoopis seetõttu, et teil on nii pikk ajalugu seljataga, palju mälestusi ja kogemusi ja sa ei taha neid minema visata?

Selle küsimuse üle juurdlemine toob sind tagasi selle juurde, mis on tegelikult oluline ning annab sulle võimaluse hinnata seda, kas sa oled temaga ikka õigetel põhjustel koos.

Vihje: hirm koosveedetud aja raiskamise ja minema viskamise ees ei ole kindlasti piisav põhjus suhtesse jäämiseks. Püsiv suhe eeldab ikka väga palju enamat!

2. Kui ärkaksid homme üles ja oleksid vallaline, kas valiksid uuesti oma partneri endale kaaslaseks?

Selle küsimuse mõte on, et saaksid hetkeks kõrvale heita oma hirmu koleda lahkuminekudraama ees ning kaevuda sügavamale iseenda sisse. Kas sa TÕESTI armastad ja imetled seda inimest? Kas ta üldse meeldib sulle? Selleks, et pikaajalisemaid järeldusi teha, on tegelikult üsna oluline endale kõigepealt selgeks teha, kas sa päriselt üldse naudid temaga koos olemist..

Niisiis: kas oled suhtes seetõttu, et inimene tõeliselt ja kogu täiea meeldib sulle ja sa näed teil ühist tulevikku?

Jah? Suurepärane.

Kas oled suhtes seetõttu, et sa ei taha üksi olla või kardad, et ta ei suuda lahkuminekut üle elad?

Jah? Väga halb.

Igal juhul aitavad need küsimused sul iseendas rohkem selgusele jõudma ning mõistma panna, kas sa oled valmis ja kas üldsemon põhjust selle suhte eest võidelda.

Allikas Your Tango