Mõtle hetk sellele, kui teadlik sa tegelikult oma suhtes oled? Kas te teete oma armsamaga koos väikeseid asju, mis on päriselt väga tähendusrikkad? Kas te näiteks jalutamas käies peatute hetkeks, et pargis langevaid lehti vaadelda, või kõnnite mõlemad käed ristis ja otsite uut tüliõuna, mis on väga kerge tulema?

Teadlikkus on kõige olulisem asi, mis inimesel saab olla. See on teadvustamine, et me kõik oleme inimesed oma mõtete, tunnete ja emotsioonidega. Me ei saa armastada teist inimest, kui me pole teadlikud oma päris tunnetest ja mõtetest.

Kui me hakkame endale teadvustama, et igaühel meist võib olla halb päev ja me ei vihasta mõttetult oma kaaslase peale, vaid proovime teda aidata, sest me saame aru, et suhtes olles oleme me ikkagi üks tiim, kes püüdleb ühise eesmärgi poole, alles siis saavad asjad hakata liikuma paremuse poole.

Teadlikkus saab päästa suhte, kuid ainult siis, kui sa kasutad seda õigesti. Selle asemel, et vinguda ja tüliteda mõttetute asjade üle, mis tegelikult ei oma absoluutselt tähtsust, proovi olla kaastundlik ja päriselt proovida mõista, mida teine inimene tunneb ning miks tal on sellel hetkel halb olla. Mida saaksid sina teha, et tema olukorda parandada?

Selline suhtumine nõuab kannatlikust, aga tasub end lõpuks kuhjaga ära. Igal juhul on see väärt seda, et päästa oma karile jooksev suhe, või mis?

Allikas: Awarenessact