Need on kõige levinumad tegevused, inimesed ja olukorrad, millest vallalised inimesed mitte kunagi ei loobuks, varajases suhtestaadiumis inimesed võib-olla, aga abielus inimesed kahjuks löövad nendele tegevustele päris kiiresti käega:

Sinu sõprusringkond koosneb ainult teistest abielupaaridest

Kui su vanus on juba kõvasti üle keskea, siis on see üpris loogiline ja selles pole midagi imelikku, aga kui sa oled väga noor ja abielus ning peale abiellumist on kõik su vallalised sõbrannad orbiidilt kadunud, oled sa päris kindlasti nad kõrvale jätnud. Nüüd on õige aeg hakata suhteid taastama, enne kui kõik on igaveseks kadunud.

Sa jätad ära kõik tööga seotud üritused ja peod

Sa tunned, et sa ei viitsi enam töökaaslastega peale tööd suhelda, sind tegelikult ei huvitagi need inimesed ja palju lihtsam oleks peale tööd koju minna ning unustada kõik tööga seotu ära. Asi võib olla muidugi ka selles, et töökoht tõesti ei sobi sulle.

Sa ei kasuta enam ühtegi võimalust, mis sulle antakse

Vahet pole, kas see võimalus tuleb töölt, sõpradelt või kuskilt mujalt, sa ei viitsi enam edasi areneda ja jääd toppama. Sa arvad, et kuna sa oled nüüd turvaliselt abielus, ei ole eneseareng nii oluline. Tegelikult on küll ja veelgi rohkem, kui varem, sest abielud võivad puruneda ka selle tõttu, et üks osapooltest lõpetas vaeva nägemise ja teine ei soovinud sellega leppida.

Sa ei käi enam sõbrannade/sõpradega väljas

Asi pole isegi selles, et kellegi hoolde pole lapsi jätta, vaid sa lihtsalt ei viitsi enam teiste inimestega suhelda ega enda välimuse kallal vaeva näha. Palju kergem on selga visata näiteks mehe suur T-särk ja diivanil pikutada.

Jätad ära oma hobid

Seda teevad kahjuks paljud abielus inimesed. Ühel hetkel ei ole neil kummalgi enam seda oma tegevust, mis aitaks mõtted eemale saada ja niimoodi on tülid kerged tekkima. Meil kõigil on vaja midagi, mida me teha armastaks ja seda ei pea alati tingimata kahekesi tegema.

Allikas: Madame Noire