Mul on ausõna kõriauguni sellest, et mees vahib koguaeg nutitelefonis või netis. See ei ole mingi paaritunnine arvutis passimine, vaid ta teeb seda pool päeva või terve õhtu. Või kui on vaba päev, siis mängib ta ka ainult oma mänge ja istub netis… Ja mina olen ilma tähelepanuta.

Pole ka ime, et naised jätavad oma mehe maha, kui see ei huvitu üldse talle tähelepanu pööramast ja otsivad uue, et saada hoolimist ja hellitamist. Suhte alguses on mehed kui roosinupud, aga kui naine muutub liiga heaks ja teeb kõik ette-taha ära, jätavad mehed enda osa täitmata ja arvavad, et nii võibki naistega käituda!

Ei, ma ei ole mingi emalaev või vinguviiul (no muidugi kui mees nii käitub, siis muutub naine ka vinguvaks saataniks). Lihtsalt see ükskõiksus muudab mu südame külmaks juba.

Mida ma siis tahan saada? Tähelepanu, hoolimist, hellitamist — kas see on tõesti palju palutud? Olen rääkinud sellest mehega, aga talle on see jutt ühest kõrvast sisse, teisest välja.

Mida ma peaksin tegema, et ta lõpuks mind kuulda võtaks ja maa peale tagasi tuleks? Või tõesti sellisega polegi tulevikku?