1. Läbipaistev suhtlus

Mis on see, mis suhtel püsida aitab? Loomulikult usaldus. Püsiv usaldus! Kui sa suudad oma partnerit probleemideta usaldada, siis kandub see rahulolutunne ka tööle edasi. Nii hoiad ka enda töökaaslastega läbipaistvaid ja kindlaid suhteid, ilma mingi liigse draamata.

2. Kriitikataluvus

Suhtes tuleb ikka tülisid ette. Läbi nende õpib aga inimene kompromisse tegema ja neid ka pidama. Paraneb nii kriitikataluvus kui ka argumenteerimisoskus. Ja kõik see aitab ka tööl probleemidega hakkama saada — väikesed tähelepanekud ei tundu suure kriitikanoolena, mis rajalt välja lööb.

3. Aktiivne kuulamine

Vallalised inimesed ei ole sageli just kõige paremad kuulajad. Nad oskavad enda mõtteid küll edastada, kuid kuulamisoskusest võib suuresti vajaka jääda. Suhteinimene, kes on õppinud oma partneriga arvestama, teab aga väga hästi, kui oluline on tegelikult kuulata.

4. Tänulikkus

See, kes on suhtes, teab, kui tähtis on oma partneri hindamine. Tänutunne selle eest, et teda armastava partneriga õnnistatud on. Kuna ta on korra juba tänulikkuse olulisust mõistnud, siis kandub see kõik ka töökeskkonda edasi. Nii ei olegi ta see töötaja, kes iga asja pärast viriseb ja vingub. Pigem leiab ta kõiges midagi positiivset.

5. Suhtlusoskus

Kui suhe on kopsud, siis suhtlemine on hapnik. Heas ja püsivas suhtes räägitakse kõigest. Saadakse aru, kui oluline on see, et teineteise eest midagi varju ei jääks. Nii räägitakse ka tööl — oskuslikult suhtlev töötaja on iga ülemuse unistus!

Allikas: Bollywoodshaadis