Kui teie kohting hõlmab ka restoranikülastust, soovitame need toidud tellimata jätta, kui väga need sulle ka ei maitseks.

1. Sibul
Kõige hullem on toores sibul salati sees ja burgeri vahel, aga ka sibularõngad ja sibulaga dipikaste pole kõige targem valik, kui sa ei soovi, et kaaslane sinust üha kaugemale ja kaugemale istuks.

2. Küüslauk
Toidus, kastmetes… küüslauk on salakaval — ta võib maskeeruda mõnusaks ja mahedaks, kuid anda sulle hingeõhu, mis tekitab kahtluse, kas sa üldse kunagi hambaharja näinud oled.

3. Brokkoli ja kapsas
Väga tervislikud ja suud haisema ei pane, aga tekitavad gaase. Kui sa ei taha kohtingul piinlikkust tagasi hoida või pidevalt tualetti põgeneda, jäta need puutumata.

4. Piimatooted
Need pole liblikad su kõhus, vaid piimatooted, mida on raske seedida isegi siis, kui sind ei vaeva laktoositalumatus. Piimatooted tekitavad gaase ja kõhu pundumist — tahaksid sa kumbagi neist enda esimest kohtingut segama?

5. Praetud toidud
Õlised ja praetud road ajavad kõhu punni ning muudavad sind loiuks ja väsinuks. Eelista tooreid, aurutatud, keedetud või küpsetatud toite.

Kallis lugeja, kas sina oled kunagi esimesel kohtingul halva toiduvaliku teinud?

Allikas: allwomenstalk.com