Inimesed ei loo suhet valede inimestega, vaid valivad kellegi, kes on nende silmis parim variant, aga kui nad teineteist paremini tundma õpivad, võivad nad ka avastada, et nad eksisid. Inimesed ei jää rippuma peaaegu-suhete külge, sest nad on naiivsed, vaid nad jäävad, sest neist peaaegu piisab.

Point on selles, et mõista, millised suhted on õiged ja millised valed, ei ole alati lihtne ülesanne.

Iga naise puhul, kes jääb mehe kõrvale, kes ei suuda pühenduda, on see mees, kes lubab naisele, et nende vahel on midagi erilist. Iga mehe puhul, kes jääb naise kõrvale, kes ei armasta teda, on see naine, kes ei hooli piisavalt. Ja iga inimese puhul, kes jääb vaatamata vaimsele ärakasutamisele, on partner, kes lubab, et edaspidi ta käitub paremini ja tõestab seda piisavalt kaua, et see kõlaks usutavalt. Ja iga paari puhul, kelle leek õrnalt põleb, on see sama leek, millest piisab, et suhet elus hoida.

Kui sa ei suuda otsustada, kas jääda või lahkuda ja unistad sellest elust, mis sul oleks võinud olla, kui oleksid teise tee valinud, siis tea, et on olemas ka teine viis probleemile läheneda ja see on:

Isegi, kui asjad ei lähe hästi, kas te mõlemad olete kohe praegu ja kohe siin valmis pühenduma, et viia ellu muutusi, mis muudavad teie suhte paremaks? Sest väga oluline vahe suhete puhul, mis jäävad ellu ja nende vahel, mis ei jää, on kaks partnerit, kes on valmis koos kasvama, muutuma, paranema ja teineteise jaoks olemas olema.

Seega, kui oled koos kellegagi, kes väidab, et ta armastab sind, aga soovib avastada “mis veel maailmas toimub”, siis tea, et see pole sinu inimene. Kui sa oled koos kellegagi, kes väidab, et sa oled tema jaoks ideaalne, aga mitte päris kohe, siis ka see pole sinu inimene. Kui sa oled kellegagi, kellega sa kardad mitte koos olla ja selle hirmu pärast sa oledki jäänud, siis ka tema ei ole tegelikult sinu inimene. Ja kui sa oled suhtes kellegagi, kellega koos olemine läheb ajaga järjest raskemaks, siis see kohe kindlasti ei ole sinu inimene.

Toimiva suhte puhul on oluline, et vaatamata aastatele, mis mööduvad, õpite te teineteist järjest paremini tundma, olete valmis kohanema teineteise soovidega, muutute järjest lähedasemaks, suudate konflikte järjest paremini vältida ja teist saavad päriselt aja jooksul parimad sõbrad. See on sinu inimene.

Õige suhe läheb ajaga paremaks ja kergemaks. Mitte vastupidi.

Allikas: Thought Catalog