Laiad puusad

See on meestele juba ürgajast sisse kodeeritud — tollal olid laiapuusalised naised need, kes edukalt lapsi sünnitasid. Ja midagi ei ole teha, meestele meeldib siiamaani vaadata neid kaunitare, keda liivakella kehafiguuriga õnnistatud on.

Kõrge hääl

Uuringutest selgub, et kõrge naishääl toob meestele meelde noorust ning manab silme ette pildi väikesest ja naiselikust naisest, kes meeste jaoks tõeliselt atraktiivne on.

Terved juuksed

Terved, säravad ja tugevad juuksed on ilusad. Ja seda teavad ka mehed. See on märk sellest, et sa hoolitsed enda ning oma tervise eest.

Naeratus

Õnnelikud inimesed on ilusad inimesed. Lisaks sellele on ka teadlased järeldusele jõudnud, et meeste jaoks on valged ja säravad hambad midagi tõeliselt vastupandamatut. Seega külasta oma hambaarsti ikka regulaarselt.

Vähem meiki

Võid ju arvata, et kontuurimine, tugev meik ja säravpunased huuled on midagi, mis sind meeste silmis kauniks muudab. Märkamatuks ei jää sa kindlasti, kuid tuleb välja, et mehed eelistavad siiski loomulikumat välimust. Pea piiri!

Punase kandmine

Kandes punast mõjud sa mehele tõeliselt ihaldusväärsena. Sellel värv muudab sind kauniks, naiselikuks ja silmapaistvaks. Ja tema ei suuda enam oma kirge varjata!