1. Palju seksi ja mitte mingeid ebameeldivusi

Paljud on kokku puutunud selle ebameeldiva olukorraga, kus üheöösuhte partner paari päeva möödudes uuesti kontakti otsib. Kuigi kokku sai lepitud, et see kindel ühe korra värk oli. Ja siis peab talle kuidgaimoodi viisakalt ära ütlema. Suhte puhul sellist jantimist ei ole.

2. Pole veidraid “appi, mis juhtus?” hommikuid

Jah, ikka võib tulla ette olukordi, millal pärast pidu koos kallimaga ärgatakse ja mõistus eelmisest õhtust justkui pühitud on. Suhte puhul saab sellises olukorras rahulikult külmkapi juurde minna ja endale vorstivõileiva teha. Võõra inimesega peab aga rakendama põgenemistehnikat või piinliku vestluse maha pidama.

3. Lõpuks ometi hindab keegi nende jõudu ja oskuseid

Moosipurgi lahti keeramine? Pole mingi probleem, kallis! Võin ka vabalt riiuli seinale riputada. Meestele meeldib oma kallima jaoks vajalik ja kasulik olla.

4. Jagatud kodused toimetused

Enam ei ole vaja oma poissmehekorteris üksi vastutada pesu pesemise, koristamise ja söögi valmistamise eest. Sest nüüd on neil ilus kallim, kellega kohustusi jagada.

5. Palju rohkem katsetamist

Kas sa katsetaksid oma uusi mänguasju pigem mehe peal, kellega sa esimest korda kohtusid või mehe peal, kes teab sinu keha ja eelistuste kohta kõike? Loomulikult viimane variant! Ja usu, mehed naudivad sellist eksperimenteerimist!

6. Tugi

Ka meestel on vaja kuulda, et nad liiguvad oma eluga õiges suunas. Ja kõige parem on seda kuulda sellelt, keda armastatakse.

7. Keegi hoiab õnneks piiri ka

Jah, õnneks paneb suhtes olevale mehele ikka aru pähe — keset tuba ei ole vaja piljardilauda või mullivanni paigaldada. See on lahe ainult kuu aega.

8. On meeldiv, kui keegi teab

See on hea tunne, kui ilma sõnadeta kõik selge on. Olgu selleks halb enesetunne, tööalased mured või lihtne vajadus helluse järgi. Kallim teab ja märkab!

9. Keegi ei hinda

Kallim ei pahanda, kui natuke lolluseid teha. Või kodus garaaži parandades sokke ja sandaale kanda. Ja see on nii hea!

10. Ausus

Naine vaatab ka oma meest kriitilise pilguga. Nii saabki ta ausalt öelda, kui midagi selga või jalga ei sobi. Sellised nõuanded on hindamatu väärtusega!

11. Vaatamine ja katsumine on okei!

Kui tänaval suvalise naise ilusa taguotsa vaatamine on märk perverssusest, siis oma naise oma võib lausa katsuda! Mis võiks veel parem olla?

Allikas: Women’s Health