Et oleks põnevam, alustame mehi hulluks ajavate tegevustega seekord TOP 10 tagumisest otsast — kas oskad juba ära arvata, mis võiks olla number 1?

10. Kitsaste teksade jalga tõmbamine

See, millise seksika ja spontaanse tantsu ja venitustega üritab naine end ülikitsastesse pükstesse mahutada, on lahe ja erutav.

9. Venitamine

Käed pea kohal ringutamine ja venitamine — väga okei! Tehke seda rohkem!

8. Juustega mängimine

Jah, see on vanim ja levinuim klišee, kuid see meeldib meile jätkuvalt! Mängi juustega, silu neid, keera ümber sõrme — kõik sobib.

7. Lipsu kohendamine

Kui sätid enne väljaminekut oma mehe lipsu sirgeks, võid kindel olla, et ta lahkub kodust hea tujuga. See on armas ja siiras liigutus, mis jääb meelde ja tähendab palju.

6. Aevastamine

Kõlab totralt, kuid see on armas, kuidas viisakas, väljapeetud ja ranges kontorikostüümis naine näitab oma igapäevasemat ja tavalisemat palet ühe väikese ja tasase aevastusega.

5. Huulte närimine

Sellest on kirjutatud palju raamatuid ja laule ning selle žesti pärast peetud palju duelle ja mitte asjata.

4. Puusade liigutamine

Tõsi ta on — tähelepanu äratamiseks polegi palju vaja. Pane oma puusad tööle ja astu kepsakal sammul mööda tänavat! Või tantsi.

3. Puudutamine

Iga juhuslik või “juhuslik” puudutus jääb meelde!

2. Juuste “hobusesabasse” sättimine

Ei teagi, kas see on sellepärast, et tavaliselt on soengud keerulised, aeganõudvad ja ülepingutatud või sellepärast, et lihtsalt lahe on jälgida, kuidas naine oma juustega mässab, aga hobusesaba on vahva ja lõbus ja tahaks seda rohkem näha.

1. Mehe särgi kandmine

See. On. KUUM!