1. Ta jätab eelmängu vahele

Ta võtab sult käest kinni, veab su magamistuppa, kisub sult riided viie sekundiga seljast ja asub aga kohe asja kallale. Okei, esimene kord saab ta võib-olla andeks, aga kui see korduma hakkab, siis on asi halvasti.

2. Ta ei tutvusta sind oma sõpradele

Sa oled justkui tema mingi suurim saladus, mida kõigi eest hoida tuleb. Kui ta tahaks, et sa tema elu osa oleksid, siis teeks ta sind ka oma sõpradega tuttavaks.

3. Teda ei huvita sinu sõbrad

Sama loogika nagu eelmisel punktil — kui ta tahaks, et sa tema elu osa oleksid, siis huvitaksid teda ka sinu sõbrad ja pere. Ta tahaks nendega tutvust teha.

4. Tal on alati liiga kiire

Te ei saa ei see, ega järgmine nädalavahetus mitte midagi koos teha. Rääkimata siis nädalasisesest kinoõhtust või restoraniskäigust. Tal on ALATI midagi muud olulist teoksil.

5. Oled reede õhtul väljas ja ta saadab sulle sõnumi, milles ta sind enda juurde kutsub

Üks kord — jah, olgu. Teist korda — võtab mõtlema, kas pole? Kui ta pidevalt niimoodi käitub, siis on selge, mis ta eesmärk sinuga tegelikult on. Seks, seks, seks!

6. Talle ei meeldi oma sõprade naised ja ta teeb selle sulle väga selgeks

Ühe sõbra naine on mõttetu, teise oma kole. Igatahes ei ole nad ükski tema sõpru väärt ja võiksid endale parema tegevuse leida. Oled sa mõelnud, et ehk räägib ta ka sinust selliseid jubedusi? Igatahes, ei oska see mees naisi austada.

7. Ta on piinlikuseni hoolas, et sa midagi maha ei jätaks

Ära unusta oma kindaid, salli, särki, hambaharja, küünelakki, sokke või mida iganes muud! Ta kannab tõelist hoolt selle eest, et sa ilma tema kutseta tagasiminekuks mingit põhjust ei leiaks.

8. Ta ei valmista sulle hommikusööki

Pärast pöörast ööd oleks ju tore hommikul kahekesi koos omletti süüa ja kohvi juua ning natukene eelnenud õhtut meenutada, kas pole? Unusta ära.

9. Tema jaoks peab kõik seksuaalne olema

Räägid talle, kuidas sa tööl projekti esitlemisega suurepäraselt hakkama said. Ta vastab, et kindlasti nägid oma pliiatsseelikus ülimalt seksikas välja. Võtad ampsu banaani, ta vaatab sind kelmikal pilgul ja teeb silma.

Ettevaatust, naised!

Allikas: Women’s Health Magazine