Kahekümnendates: Ma suudan ta meelt muuta!

Kui kutt ütleb sulle, et ta pole tõsisest suhtest huvitatud, oled sa veendunud, et suudad ta ümber veenda. Sa jõlgud ta sabas nädalaid ja kuid ning eeldad, et kui ta sinuga aega veedab, tähendab see kindlasti, et ta on sinusse pööraselt armunud. Tegelikult ta muidugi tunneb sulle lihtsalt kaasa ega oska sulle viisakalt selgeks teha, et ta pole huvitatud.

Kolmekümnendates: Okei, mehed mõtlevad, mis nad ütlevad.

Sa mõistad lõpuks, et EI tähendabki EI ja kui ta ütleb, et ta pole sinust huvitatud, siis see ongi nii. See ei ole mingi põnev mäng. Kui jätkuvalt tema seltskonnas püsid, võtab ta seda nii, et sinu poolest on ka okei, kui olete lihtsalt sõbrad.

Kahekümnendates: Ta tegi mulle komplimendi! Ma meeldin talle väga!

Sa eeldad, et üheöösuhet otsivad tüübid veedavad aega põhiliselt ööklubis ning nende võrgutustaktika on otsene rünnak, nilbed “komplimendid” ja tagumikukrabamine. Kutt, kes on sinuga viisakas, armas ja tähelepanelik, on sinusse kahtlemata armunud!

Kolmekümnendates: Ta tegi mulle komplimendi. Ma tean, et ta tahab ainult seksi.

Sa oled juba karastunud ja targemaks saanud ning mõistad, et mehed on osavad — nad oskavad väga hästi varjata, et otsivad ainult üheöösuhet ning suudavad naised vabalt ära rääkida, olles sealjuures viisakad, kenad ja tähelepanelikud.

Kahekümnendates: Pole hullu, kui ta ei helista, tal on ilmselt väga kiire.

Sa ootad, ootad ja ootad, kuid mida ei tule, on tema kõne või vastus su sõnumi(te)le. Lõpuks, reede õhtul hilja, su telefon heliseb: “Tsau, tule mulle külla!” Sa andestad ja paned kõik kiire töö arvele.

Kolmekümnendates: Sa tead, et normaalsed mehed hoiavad kontakti

Kõikidel on kiire elu, tööl palju tegemist ning napilt vaba aega. Kuid tõsiselt huvitatud mees suudab ka kahe koosoleku vahel sulle sõnumi saata või helistada.

Kahekümnendates: Jess, ta kutsus mind välja! Jess, jess, jesssssss!

Noortel poistel ei tule kohtingutel käimine just eriti hästi välja. Nad sabistavad kangesti, räägivad lollusi ja kutsuvad sind tavaliselt välja koos oma sõpradega või siis kuhugi odavasse baari. Aga sul on suva, sest sa nii kangesti tahad, ootad ja igatsed kohtinguid, et lähed välja kõigiga, kes ainult küsivad.

Kolmekümnendates: Tõeline mees valib, keda ja kuhu ta kutsub.

Mehed, kes juba üht-teist teavad ja kogenud on, mängivad hoopis teistsugust mängu. Nad valivad kohtinguks hea restorani, tulevad sulle järele, kingivad lilli ja käituvad nagu Brad Pittid.

Kahekümnendates: Vau, sa käid tööl? Kui lahe!

Ükskõik mis töö on okei. Poole kohaga? Äge, jääb rohkem aega minuga tegeleda. Elad vanemate juures, aga ikka töötad? Tubli poiss!

Kolmekümnendates: On sul ikka normaalne töökoht?

Nüüd otsid sa mehi, kes teavad, mida nad elult tahavad, on leidnud oma tõelise kutsumuse, ronivad karjääriredelil järjest ülespoole ning mis peamine — mõtlevad ka sellele, kuidas oma palgaga tulevikus peret ülal pidada.

Kahekümnendates: Kesköised purjus peaga saadetud sõnumid — nii nummi!

Sest purjus inimesed räägivad ju alati tõtt ja kui sa oled tal meeles keset arutut pummelungi, tähendab see, et ta on sinusse kõrvuni armunud.

Kolmekümnendates: Kaine mehe kõne keset selget tööpäeva? See on tegija!

Täis peaga tehtud kõnedest ei ole midagi mõttetumat ja piinlikumat. Purjus peaga tehtud impulssotsuste taga on harva mingi sügavam mõte kui ainult hetkeline segadus peas või korraks tekkinud kiim. Kui mees helistab sulle normaalsel ajal, on normaalses konditsioonis ja räägib mõistlikku juttu, siis on asi õige.

Kahekümnendates: Me magasime korra. Me oleme nüüd paar!

Tundub mõistlik ja loogiline, et tüüp, kellega sa korra täis peaga magasid, ongi nüüd sinu oma ja sa pead seda kõigile näitama. Samale peole või samasse baari sattudes aeled sa ta küljes terve õhtu läbi ja saadad kõikidele naistele, kes tema poole vaadata julgevad, väga mürgiseid pilke.

Kolmekümnendates: Sa ootad pikalt, enne kui oma muutunud suhtestaatust endalegi tunnistada julged

Normaalne suhe areneb aeglaselt ja rahulikus tempos ning kumbki teist ei tee liiga kiiresti liiga järske otsuseid ega tõtta ei endale ega teineteisele igavest truudust ja armastust vanduma. Lased asjadel kulgeda omasoodu ning ootad ja vaatad, kuidas mees käitub.

Allikas: MadameNoire