“Leidsime teineteist tutvumisportaalist ja see oli nagu ootamatu armumine esimesest pilgust,” alustab ta. “Mees elab Ameerikas ja ega polnudki reaalse eluga vahet tutvumisel, keemia ja jutt sujus meil nii hästi, et jõudsime varsti n-ö seksini. Hullult kirglikud paar nädalat olid. Parem kui mõne mehega päriselus.

Ütlen ka ära, et jälgin alati ikka, kas midagi kahtlast pole, aga tundus täitsa loogiline ja ehtne.

Ta saatis mulle kirglikel hetkedel paar pilti oma varustusest, mina nii otseseid pilte ei saatnud, lihtsalt mõned seksikas pesus pildid tema rõõmustamiseks. Et kui peaks lekkimagi kuhugi, mis sest ikka, sest pildid on väga ilusad ju. Nii me siis “seksisime” ja unistasime, kuidas päriselt kohtume, kui lennukid jälle lendavad.

Ühel päeval olin nukras tujus ja ütlesin, et tahaksin ju kunagi piltide asemel lilli ka saada, noh, et meil ju tulevik ikka on. Ta saatis mulle kohe mitu buketti järjest, fotode kujul muidugi. Peale seda on ta läinud armsaks ja hoolivaks, ajavahe ka seitse tundi, mis segab üheskoos seksilainele jõudmist. Ilus küll, aga peale sellist kirge tundub see jahtumisena. Samas ta ei loobunud kohe kirjutamisest ka.

Ei tea, millised etapid sellisel kummalisel netiarmumisel on?

Järgmine etapp oli see, et ta kirjutas mulle õhtul paar kena asja, mina ise vist kahtlesin natuke suure distantsi tõttu meie tulevikus, aga ütlesin, et võtan ta ööseks kaissu… Ja hommikuks oli ta haihtunud, see tähendab, et olin ilmselt unmatch’itud.

Kokkuvõttes jätkus kirge kaheks nädalaks. Ei kahetse, väga seksikas kogemus oli."

Lugeja, kas ka sina oled leidnud oma ellu erilise inimese tutvumisportaali või -äpi kaudu? Jaga kogemust kommentaariumis!