"Ma olen 31aastane naine ja ma olen nüüdseks oma kalli mehega üle aasta aja koos olnud," alustab oma lugu üks naine allikas The Guardian.

Ta ütleb, et tal on oma poiss-sõbra suhtes aina süvenevad tunded, kuid sisetunne ütleb talle, et tema kallim on homoseksuaal, kuid varjab seda tugevalt. "Ma olen juba temasse armumas, kuid ma ei taha, et sel ajal kui me abiellume ja võib-olla saame ka lapsi, tuleks välja, et mu sisetundel oli õigus."

Naine tunneb küll, et kallim armastab teda, aga midagi on siiski nende intiimelus valesti. Tal on tunne, et mehel ei ole tema vastu päris sellist seksuaalset iha, nagu võiks.

Ehkki naise sõnul on mees hella ja hooliva iseloomuga, ei ole ta eriti seksimisest huvitatud ja nad on ainult aasta aega koos olnud, niiet iha nagu peaks olemas olema.

"Mina pean tihti ütlema, et tahaksin seksida (ja tihti ma ei saa seda!). Minu eelmistes suhetes pruukis mul ainult seksile vihjata ja mehed olid kohe hakkamas. Praegu me vahel küll seksime, aga see on väga rutiinne ja toimub alati pimedas, ilma lambivalguseta ning alati enne magamaminekut.

Naine jagas oma muret lõpuks ka mehega, öeldes välja, et tema meelest ei ole mees temast seksuaalselt sisse võetud. Mees aga läks täiesti endast välja ja ütles, et tema jaoks ei ole intiimsus ning armastus seotud. See aga muutis naise nõutuks, sest tema jaoks on armastus ja intiimsus vägagi omavahel seotud.

"Ma tunnen end väga halvasti ja tahaks lõpuks tõde teada."

Allikas: The Guardian