11. oktoobril, kui paar otsustas peale nende ühise tuleviku üle arutamist suunduda magama, kukkus 20aastane Carl kokku ja paanikas 18aastane Katie helistas esmalt kiirabisse ning seejärel mehe vanematele. Arstid saabusid 28 minutit hiljem ja Carl viidi haiglasse, kus ta üsna pea oma viimase hingetõmbe tegi.

Kuigi arstid kahtlustavad, et Carlil oli kaasasündinud südamerike, ootab perekond vastust, mis Carliga tegelikult juhtus. Noormees oli vahetult enne saatuslikku hetke kurtnud valu üle rinnus ja hetk enne kokkukukkumist lisas ta, et ei näe enam midagi. "Kõlab haledalt, aga ma ei uskunud teda alguses," tunnistab Katie. "Ma ei tea esmaabist mitte midagi. Ma istusin ta kõrval ja silitasin ta pead ning lubasin, et kõik saab korda. See oli üks kõige raskemaid telefonikõnesid, mis ma olen ta vanematele teinud ja kõne, mida ma enam kunagi uuesti ei tee."

Katie ja tema 17kuuse tütre, Ella elu muutus sel päeval täielikult. Kuigi arstid andsid endast parima, et Carli elu päästa, see neil siiski ei õnnestunud. "Tekkis selline tunne nagu keegi oleks võtnud mu südame ja selle rinnust välja rebinud. Mu kogu maailm kukkus kokku," kurvastab Katie. "Me kõik nutsime lõputult. See kõik on nii udune. Astuda palatisse ja teda näha oli õudne."

Katie tunnistab, et pole olemas viise, kuidas elu armastuse kaotusest tulenevat valu leevendada. "Carl oli kõige hoolivam, armastavam inimene, kes mu elus on olnud. Ta armastas oma pisikest tütart kogu südamest," möönab naine.

Katie lubab, et pühendub nüüdsest sellele, et tema pisikene tütar ei unustaks kunagi oma isa ja hoiab ise kinni imelistest mälestustest, mis tal Carliga seostavad.

Allikas: The Sun