1. “Ta on kõigest sõbranna”

Avastad, et ta on hakanud mingi naisega rääkima. Rõhutame, sa AVASTAD selle — mees pole sulle ise kordagi maininud, et tal keegi uus tuttav oleks. Juba see on ohumärk.

2. “Austa mu privaatsust ja jäta mu telefon rahule!”

Olgem ausad — miks ta peaks keelama sul oma telefoni vaadata, kui tal midagi varjata pole? Kui ta sulle just üllatuspidu ei planeeri, peaks tal üpris ükskõik olema, kas sa näed tema sõnumeid ja viimaseid kõnesid või mitte.

3. “Sa petad mind, kas pole?”

Jah, mehed kes petavad, kahtlustavad ka oma naist petmises. Miks? Sest nad hakkavad mõtlema suunas “kui mina seda teen, siis miks ei peaks tema ka seda tegema… ”

4. “Sa pole piisavalt hea/ilus/tark/osav… ”

Mehed ei peta naisi, keda nad peavad enda jaoks piisavalt heaks. Kui su mehelt hakkab sagedasti tulema vihjeid selle kohta, kui ebapädev sa milleski oled, tasub valvele jääda — ei lähe kaua, enne kui ta hakkab seda “piisavalt head” jahtima.

5. “Ma võin ise oma pesu pesta”

Algul sa mõtled, et see on temast armas ja ta ei taha sind tüütute kohustustega kurnata. Aga mis siis, kui ta tahab vaid varjata parfüümilõhna, huulepulgajälgi ja muid võimalikke “plekke”?

6. “Pean kauemaks tööle jääma”

Ta pole kunagi varem pidanud ületunde tegema, kuid viimasel ajal teeb ta neid pidevalt. Olgem ausad, kui teda pole just hiljuti edutatud või töökoormust suurendatud, pole tal mingit põhjust kauem “tööl” istuda.

Ja kui ta on juba vahele jäänud? Ka siis on kindlad laused, mida mehed ikka ja jälle korrutada armastavad.

7. “Ma ei tahtnud sulle haiget teha”

Muidugi ei tahtnud. Mees ei hüppa teise naisega voodisse, et oma kallimale hullupööra haiget teha — ta teeb seda, sest ta on isekas ega mõtle sellele, kuidas see sulle haiget võiks teha.

8. “Ma ei taha sind kaotada”

Mehe viimane katse suhet päästa on öelda, et ta ei taha sinust ilma jääda. Jah, ehk ei tahagi, kuid miks ei võiks ta sellele mõelda enne, kui sind petab? Muide, mehele võib see täieliku šokina tulla, kui sa ta pärast petmist maha jätad. Mehed…

9. “Ta ei tähenda mulle midagi”

See võib olla tõde, aga ta võib ka valetada. Mees, kes petab ühe või paar korda, võib seda vaid seksi pärast teha, kuid kui petmine kestab kauem, on paratamatult ka tunded mängus. Tõenäoliselt teine naine siiski tähendab talle midagi, kuid ta eelistab sind. Kompliment missugune!

Allikas: allwomenstalk.com