Ta jätab eelmängu vahele

Selliseid mehi on sinu elus ennegi olnud? Sina teed kõik, et tal voodis hea oleks, aga tema uinub kohe, kui orgasmi sai? Tundub, et ta saigi juba sinult, mis tahtis.

Ta ei tutvusta sind oma sõpradele

Kui ta tahaks sind oma ellu, siis ta alustaks sinu tutvustamist nendele inimestele, kellega ta kogu vaba aja koos veedab.

Ta ei küsi kunagi su sõprade kohta. Ega su pere. Või töö.

Sama loogika — kui mees otsib vaid seksisõpra, väldib ta kõigi keeruliste teemade kohta küsimist. Kohe, kui ta on suhteks valmis, siis teda sinu elu keerulisemad osad enam ei hirmuta.

Ta on plaanide tegemiseks kogu aeg liiga hõivatud

Sina: “Me võiks nädalavahetusel midagi koos teha.”
Tema: “Jah, eks näis.”
Sina: “Ei, tõsiselt! Me võiks kinno minna või midagi sellist.”
Tema: “No võib-olla. Ma muutun tegelikult kinodes kuidagi rahutuks.”
Sina: “Hea küll, aga lähme siis koos sööma? Sa ju sööd, või mis?”
Tema: “Muidugi, aga ma võib-olla pean ühte teist asja tegema.”

Teiste sõnadega, ta laseb su üle. Isegi juhul, kui sa ei ole veel proovinud initsiatiivi üles näidata, siis tema võiks seda küll teha. Mingil hetkel peaksite koos maha istuma ja rääkima. Ei mingit seksikat pesu ja sinu käperdamist — lihtsalt vestlus kahe inimese vahel.

Ta saadab sulle purjus peaga sõnumi ja tahab kokku saada

Selline kutse on okei, kui ka sina oled sellest huvitatud, aga tea, et see pole kohting. Ära isegi proovi endale muud kinnitada.

Talle ei meeldi ta sõprade tüdruksõbrad

Ühe sõbra pruut on täiesti ajudeta ja teise oma on nagu kanaema. Kui su “poiss-sõber” ei suuda ühegi oma sõbra naise kohta ühtegi head sõna öelda, ei soovi ta tõenäoliselt ka ise suhtesse astuda.

Ta tuletab sulle pidevalt meelde, et sa ikka oma asju tema juurde ei unustaks

“Ära unusta oma jakki! Oih, siin on su rinnahoidja. Ja huulepulk. Ja juukseklamber. See flaier… kas tahtsid seda endaga kaasa võtta? Sa võtsid selle ise eile õhtul baarist kaasa. Kui tahad, võta kaasa, muidu ma viskan selle minema.”

Ta ei tee sulle kunagi hommikusööki

See, kui kutt teeb sulle hommikul pärast intiimset õhtut süüa, on väga armas. Kui ta on sinust huvitatud, teeb ta seda igal juhul. Kui mitte, siis ostad tõenäoliselt teel koju ise midagi putkast kaasa.

Kõik keerleb seksi ümber

Sul läks tööl tehtud esitlusel väga hästi, mille peale tema sõnub: “Raudselt olid mega seksikas seal tahvli ees.” Õppisid ise lambipirni vahetama ja tema kommentaar selle peale on: “Oh, ma ootan juba, millal sa alasti olles lambipirne vahetad.” Tundub nagu ta ei suudagi ühtegi normaalset komplimenti teha.

Allikas: Women’s Health