1. Austus puudub

Kui suhe algab, on selle mõlemad osapooled nagu puuga löödud. Nad käivad ringi naeratus näol ja liblikad kõhus. See tunne vaibub aja jooksul. Hakatakse avastama partneri puhul häirivaid pisiasju, mis täiesti pööraseks ja juukseid katkuma ajavad. Võib tekkida olukord, kus austus kaob täielikult. Kui see juhtub ja lahendust silmapiiril näha ei ole, siis on aeg pillid kotti pakkida ja lahkuda.

2. Te olete lahku kasvanud

Kui näed oma partneris pigem enda venda või õde kui armsamat, siis olete lahku kasvanud. Ehk juhtus see nii, et te ei saanud enne arugi, kuni üks hetk voodisse ronisite ja üksmeelele jõudsite, et asi ei toimi. Igatahes on kirg kadunud ja kauem koosolemine võib ainult sõprussuhtele hävitavalt mõjuda.

3. Sa ei panusta enam

Kui asi muutub mugavaks, siis inimesed manduvad. Sama lugu on ka paarisuhtega. Kui sa ei viitsi enam panustada, siis võib teie ilusa armuloo lõppenuks lugeda.

4. Mängite süüdistamismängu

Kes ikka kõikides probleemides süüdi on? Ilmselt tema, eks. Tema on süüdi lihtsalt kõiges! Vaata nüüd peeglisse, ehk saad aru, et suhte puhul on kõik asjad kahepoolsed. Igatahes olete te mõlemad mõtlematult sappi suust paisanud ja suhte ära rikkunud. Õpi oma vigadest ja liigu edasi.

5. Intiimsust ei ole enam

Kui äsjaarmunute kirg on kadunud, siis sellest pole lugu. Kui aga kaduma hakkab ka vajadus intiimsuse järgi, siis on asi valesti. Seks muutub kohustuslikuks rutiiniks, mida teise poole pärast tehakse. See ei ole õige. Lõpeta kohe!

6. Teie suhe pole enam teie jaoks tähtsal kohal

Kui sõbrad, lapsed, sugulased või tuttavad on juba tähtsama koha leidnud kui teie kahe vaheline side, siis on asi halvasti. Seda ei ole alati lihtne tunnistada, aga paraku on selline suhe karile jooksnud.

7. Kummalgi teist on kontrolliprobleemid

Olgu selleks sina või su partner — kui kumbki teist teise arvutis, telefonis ja sealsetes kõikvõimalikes profiilides ringi luusib, siis on usaldus kadunud. Usalduseta ei ole aga ka võimalik suhet säilitada.

8. Sa pole enam valmis muutuma

Kui pisiasjade muutmine tekitab rohkem stressi kui ehk vajalik oleks, siis tea, et see suhe ei ole enam õige. Kui sa pole valmis oma partneri jaoks ohvreid tooma, siis võid oma kohvreid pakkima hakata. See suhe on rappa läinud.

9. Emotsionaalne vägivald

Kontrollivast käitumisest võib välja kasvada manipuleerimine ning emotsionaalne vägivald. Seda ei tohi alahinnata. Kui tunned, et su partner teeb sulle liiga, siis oled mürgises suhtes. Lahku nii kiirestit kui võimalik!