1. Uste avamine

Mees, kes pole liiga laisk, et väljuda enne naisterahvast autost ja avada talle ise uks, on kindlasti tähelepanelik ja heade kommetega. Tema jaoks on väga oluline, et naine tunneks end kindlana ja mugavalt. Iga naine hindab sellist žesti, isegi, kui see esmapilgul ebaoluline tundub.

2. Loovutad viimase ampsu talle

Me kõik ju teame, et tee meeste südameni käib läbi tema kõhu. Ükskõik, kui labaselt see ka ei kõla, see on tõsi. Kui mees otsustab loovutada viimase pitsatüki või kommi naisele, tähendab see, et ta hoolib temast väga. Usaldage meid, see on meeste jaoks suur asi.

3. Ta veedab aega sinu perekonnaga

Kui sinu kaaslast huvitavad päriselt ka sinu beebifotod, naljakad lood õdedest-vendadest ja ta eelistab veeta aega sinu perekonnaga, selle asemel, et mängida kolleegidega jalgpalli, on tegemist selle “õigega”. Isegi pisikesed žestid näitavad, et ta armastab ja väärtustab sind ja kõiki inimesi sinu ümber, sest perekond on kõigi inimeste jaoks number üks.

4. Ta tutvustab sind kõigile

Tõeline härrasmees teab, et kui ta ei tutvusta oma kaaslast sõbrale, keda ta juhuslikult tänaval kohtab ja juttu ajama jääb, tunneb see vaene neiu end väljajäetuna. Tähelepanelik mees ei lase sel olukorral tekkida, sest ta hoolib oma naisest ja tahab, et ta end alati mugavalt tunneks.

5. Ta teeb ilma põhjuseta sulle kingitusi

Tänapäeva printsid ei vaja kindlat sündmust, et oma naistele lilli saata või kingitusi teha. Seda võib vabalt teha ka suvalisel päeval, kui ta tuleb töölt koju, märkab lillepoe aknal kaunist buketti ja otsustab selle oma armsamale osta, sest see toob naeratuse naise näole.

6. Ta kaitseb sind alati

Tegemist on veel ühe pisikese žestiga, mida iga tüdruk ei pruugi tähelegi panna. Sellegipoolest, kui mees otsustab sind restorani ukselt takso ukseni saata, soovib ta sind kaitsta ootamatuste eest. See muudab ta kahtlemata tõeliseks härrasmeheks!

7. Ta suudleb sind laubale

Kui mees näitab välja oma tundeid suudeldes armsamat laubale, tähendab see, et ta on naisest väga huvitatud. Naine aga on väga õnnelik, et mees teda armastab ja temast hoolib.

8. Ta tangib auto sinu eest

See üllatus demonstreerib, et tegemist on tõelise härrasmehega, kellest iga naine unistab. Seda tehes soovib ka mees oma naisele näidata, et hoolib temast väga ootamata vastuteenet.

9. Ta aitab sul alati mantli selga panna

Loomulikult saab iga naine mantli selga panemisega ise hakkama, aga küsimus ei olegi selles. Kõik heade kommetega mehed hoiavad alati mantlit, et saaksid selle selga panna, või laenavad enda jakki, kui sul on parasjagu jahe.

Allikas: Bright Side