Ära kaota pead!
Kõigepealt tuleb sul endale teadvustada, et sa ei suuda tema tundeid ja mõtteid kontrollida ning kõik su pingutused võivad liiva joosta. Seda teades suhtud ise olukorda rahulikumalt ning liialdused ja ülepingutatud katsed on ebatõenäolisemad.

Ole enesekindel
Pole meest, kellele ei meeldiks enesekindel naine. Sa tead, mida teed ning ei lase millelgi ega kellelgi end peatada. Jäta aga meelde, et liigne enesekindlus võib mõjuda hoopis ülbusena.

Alusta vestlust
Lihtsalt "tere" ei tööta. Võta ta puhkenurgas, suitsuruumis või lõunalauas n-ö rajalt maha, kutsu endale seltsiks ning alusta temaga vestlust teemal, mis teid mõlemaid huvitab. Mitte ilmast, heast lõunasöögipakkumisest või koostööprojektist, vaid millestki töövälisest — hobid, raamatud, filmid vms.

Flirdi, loomulikult!
Ta ei tea, et oled temast huvitatud, kui sa seda välja ei näita. Muidugi ei tohi sa üle piiri minna, kuid saada talle paar kelmikat naeratust ning vaata, kuidas ta reageerib.

Anna talle teada, et oled vaba
Soovitavalt enne, kui temaga flirtima asud, sest nii muudad olukorra mehe jaoks palju mugavamaks ja suurendad loomulikult oma šansse.

Tee nalja
Huumor on võti iga mehe südamesse. Kui teil on sarnane huumorimeel, kasuta seda ära ning viska aga nalja. See muidugi ei tähenda, et peaksid iga kord, kui kokku saate, anekdoote rääkima hakkama. Mõõdukus ennekõige!

Vaata silma
Ära väldi ta pilku, kui sa oled temast huvitatud. Ka siis, kui sa punastad, kui ta sulle silma vaatab. Tema meelest on see armas.

Jää iseendaks
Kellegi teisena esinedes võid sa küll hetkeks ta tähelepanu köita, kuid su vale tuleb nagunii kiiresti välja ja seda pettunum ta pärast on. Pealegi — miks peaksid sa tahtma koos olla kellegagi, kellele sa ei meeldi sellisena, nagu sa tegelikult oled?

Puuduta juhuslikult
Iga mees märkab, kui naine teda puudutab. Tal püsib meeles iga väike sõbralik müks, käepigistus, juuksekarva eemaldamine tema särgikraelt või puru maha pühkimine tema rinnalt.

Allikas: Madame Noire