1. Vaata peeglisse ja ütle endale nii mitu korda kui vaja, et sa ei ole halb inimene

Kui teistele inimestele oma afäärist räägid, pead arvestama, et sind saadavad hukkamõistvad pilgud ja ehk isegi noomitused. Keegi ei hakka sellises olukorras sulle kaasa tundma, vaid võtavad kohe seisukoha, et sa oled täiskasvanud inimene ja teed ise oma valikuid. Ja kedagi ei huvita, kui sina oma kallima topeltelust teadlik polnud ja ootasid tiitli “abielulõhkuja” asemel hoopis tiitlit “tüdruksõber”.

Seetõttu on su enesehinnangule hädavajalik, et sa mõistaksid ise, et sa pole halb inimene ja sinu poole pillutud solvangud on täpselt nii valusad, kui sa ise lased neil olla.

2. Ära mõtle must-valgelt

Kogu see situatsioon ei ole must-valge, vaid ikka väga-väga hall. Jah, hall! Sulle võib küll tunduda, et tema naine tahab näha kõiki neid sõnumeid, kust ta sulle armastust avaldas, aga see tekitab ainult rohkem draamat ja ega sa ju enam tegelikult ei tea, mida see mees tõsiselt mõtles.

3. Ole valmis, et ta ütleb sulle: “Sa uskusid, mida sa uskuda tahtsid.”

See on tema arust normaalne, sest vähemalt nii saab ta süütundeta öösiti magada. Kui sa ütled talle, et ta ise ju lubas sulle, et jätab oma naise maha, möönab tema, et sa ise tahtsid seda lihtsalt uskuda. Ja tõenäoliselt sellise hääletooniga, et sa olid seda uskudes ikka totaalne idioot.

4. Mõistad, et ta naine või tüdruksõber ei taha sinuga rääkida (ega vajagi seda)

Tunned, et ta peaks sinu poole ka ära kuulama, aga üllatus-üllatus: sa meenutad talle ainult seda, et ta mees pettis teda sinuga ja kohe kindlasti ei soovi ta, et sa seda teadmist talle veel näkku hõõruksid.

5. Teda ei huvita ka su vabandused

Tema peas oled sa totaalne lits ja ta ei viitsi su vabandusi kuulata. Mõista seda!

6. Ära räägi sellest inimestele, kes seda paari tunnevad

Su sõbrad ja pere võib tunda, et sunnid neid pooli valima ja usalda meid, see on olukord, mida sa pigem peaksid vältima.

7. Sa ei taha seda kuulda, aga: lase tal minna (ta pole sind väärt)

Kui ta oma abikaasat või tüdruksõpra petab, ei ole ta mees, keda päriselt enda ellu igatsed.

8. Usu klišeedesse

Sina ei ole Angelina Jolie ja tema pole Brad Pitt — see kõik lõppeb totaalse katastroofina.

9. Kui leiad uue poiss-sõbra, siis mõistad ka, et elu läheb tõepoolest edasi

Mõned kuud lähevad mööda ja mõistad, et sul polegi tema vastu enam nii tugevaid tundeid. Ja mõned aastad hiljem oled sa tema juba peaaegu totaalselt unustanud. Ja tead mida? See naine, keda ta sinuga pettis, võib olla ikka veel temaga koos.

Allikas: YourTango