1. Emotsionaalne valmisolek

Kui astud suhtesse täie teadmisega, et sa tegelikult ei ole suhteks valmis, sest vanad haavad ei ole veel paranenud, vead alt nii iseennast kui partnerit.

2. Minevik

Kui valetad oma mineviku kohta, valetad ka selle kohta, kes sa tegelikult oled. Su minevik on vorminud sinu praeguse mina ning partner tahab igal juhul teada, millised kogemused, seiklused ja elamused on su mõttelaadi ja maailmavaate taga.

3. Raha

Tegelikult on raha number üks lahkuminekute põhjustaja, nii et seda teades võiksid selle probleemi kohe elimineerida ning oma majandusliku seisu suhtes aus olla.

4. Lapsesoov

Üldiselt astuvad inimesed paarisuhtesse plaaniga varem või hiljem lapsi saada ja pere luua. Kui sina sellesse mustrisse ei kuulu ning sul on kindel teadmine, et lapsed sinu tuleviku osaks ei saa, ütle see parem kohe välja. Te mõlemad raiskate oma aega, kui üks teist unistab suurest perest ja teine ei taha lastest kuuldagi.

5. Truudusetus

Petmise võib andestada, aga mitte unustada, see jääb igaveseks teie peade kohale rippuma. Mida rohkem sa selle kohta valetad, seda raskem on sul suhet õigele teele tagasi lükata.

6. Tervis

Terviseprobleeme (ei vaimseid ega füüsilisi) ei tohi kunagi partneri eest varjata või nende kohta valetada. Te olete ju selles suhtes koos, nii heas kui halvas, eks?! Aga kui partner ei tea, et asi on halb, ei oska ta sulle ka vajalikul määral toeks olla.

7. Ootused

Suhtesse astute te mõlemad teatud ootuste ja eeldustega. Sina tahad ühtesid asju, tema võib-olla hoopis teisi, nii et need asjad tuleb kohe ja ausalt selgeks rääkida.

8. Seksuaalsed vajadused

Seks on iga paarisuhte üheks olulisemaks osaks ning see PEAB toimima! Seetõttu igasugune teesklus, valetamine, oma soovide maha surumine ja enesepettus jäävad ära, eks!

9. Valetamine

Valetamine, et oma eelmiseid valesid petta, lõpeb pea alati sellega, et kõik tuleb ikkagi päevavalgele ja lõpeb suurema katastroofiga kui kohe alguses suu puhtaks rääkides oleks juhtunud.

Allikas: The Wild Child