Kõige olulisem lause, mida te saate aeg-ajalt teineteisele öelda, kõlab hoopis nii: “Selgub, et sul tõesti on õigus.”

Miks just see lause? Mõtle korra järele, kui tihti te oma suhtes tülitsete. Isegi kui seda ei juhtu väga tihti, siis tülitsetakse ju ikkagi sellepärast, et te olete mõne teema suhtes lahkarvamusel või ei suuda jõuda kompromissini.

Üks kõige suuremaid andestuse ja leppimise viise ongi see, kui sa tunnistad, et teisel poolel oli õigus. Ehkki me kõik oleme juba oma inimloomuses suured õigluse tagaajajad, on väga oluline tunnistada, et me kõik teeme vigu.

Kui sa ei suuda tunnistada, et sinul ei olnud õigus, siis hea kompromiss on ka lihtsalt tunnistada, et sa austad oma kallima arvamust ja mõnikord ongi täiesti normaalne jääda eriarvamustele.

Aga kui sa tahad, et teie suhe tõesti toimiks ja te saaksite mõlemad tunda ennast õnnelikuna, on äärmiselt oluline mõnikord öelda oma kallimale, et tal oli õigus. Eriti juhul, kui tüli oli sinu algatatud.

Jah, oma vigade tunnistamine on raske. Aga kas mitte ei ole sellest veel raskem hiljem vallaline olemine ja kurb mõtisklemine, et ehk oleks ikka võinud püüda ennast natukene muuta ja vähem kangekaelne olla?

Uskuge meid, see fraas paneb kindlasti teie kallima silmad särama, olgu see ükskõik, mis teema puhul.

Allikas: YourTango