Loomulikkus ennekõike
Sa ei pea välja nägema nagu supermodell või veatu nukk. Usu, see pisike arm su põsel või sinikas reiel on omamoodi seksikas ja näitab, et oled täiesti tavaline inimene. Ja mees saab su eest hoolt kanda.

Omapära on äge
Tavaline on igav! Erinevus püüab alati pilke ning tähelepanu. Kasuta fantaasiat ka magamistoas. Tee midagi sellist, mida ta sinult üldse oodata ei oskaks. Tõmba selga näiteks tema T-särk ja ei midagi muud. Jälgi ta reakstiooni.

Haara ohjad!
Loomulikult meeldib meestele domineerida. Küll aga oskavad nad hinnata ka seda, kui sina haarad teinekord ohjad enda kätte ning teda suunama hakkad.

Armasta enda vorme
Mehele meeldib naine, kes on õigetes kohtades pehme. Seega unusta näljutamine! Ükski mees ei otsi endale lapsekehaga naist.

Huumorisoon ja enesekindlus käivad asja juurde
Oled vaimukas? Siis ära karda särada. Kui su mees teeb nalja, naera koos temaga. Või muuda olukord veelgi naljakamaks! Ja ära kohe esimese asjana solvu, kui ta sind veidi norib.

Magamistuba pole vaid tukastamiseks
Kui sa julged põlevate tuledega magamistuppa alasti sisse kõndida nii, et sul on seksikas naeratus näol, siis ei suuda mees enam muule mõelda. Ole sensuaalne, avatud ja romantiline — ta sulab!

Allikas: Bollywoodshaadis