Sherry, 34: “Abiellusin 24aastaselt ja seda peamiselt enda pere surve tõttu. Erilist armastust polnud, kuid ema korrutas, et pean endale lõpuks mehe leidma, mitte karjäärile keskenduma. Pealegi olid mu kõige lähedasemad sõbrad abielus … Abiellumine oli suur viga, me püsisime koos ainult seetõttu, et see tundus paratamatusena. Kolme aasta möödudes hakkasin kohtuma ühe töökaaslasega. Mu abikaasa kuulis sellest ja siis mõistsimegi, et peame oma elu teineteiseta jätkama.”

Raquel, 31: “Ma ei kahetse petmist, kuna ma ei armastanud inimest, kellega magasin. See juhtus ühel ööl, kui olime sõbranna sünnipäeva klubis tähistamas. Tehtu ei oma mu silmis mingit tähtsust. Minu ja selle mehe vahel polnud sidet, see oli puhas seks. Kui ma oleksin teda armastanud, oleksin petnud armsamat ka südames. Kuid see polnud nii. Olen olnud neli aastat abielus ja ma armastan enda kaasat ega kavatse sellest talle rääkida. See rikuks kõik ära!”

Luciana, 41: “Kuidas koer külale, nii küla koerale … Mu abikaasa pettis mind naabrinaisega, seega ei jäänud mul muud üle, kui teha sama. Ma tahtsin, et ta kannataks täpselt samamoodi nagu mina. Me jäime talle vahele. Ma nägin teda nutmas ja see valmistas mulle heameelt. Loomulikult lõppes see avantüür lahutusega. Aga teate, see oli seda väärt.”

Erin, 31: “Ma polnud enda abikaasaga kaks aastat seksinud. Ja ma tõesti vajasin seda! Seega magasin tundmatuga. Just siis saingi aru, et pean midagi enda seksuaalsusega ette võtma. Seetõttu rääkisin mehega (mitte küll afäärist!) ka me läksime suhtenõustamisse. See mõjus meile hästi — hakkasime katsetama voodis uusi asju ja oleme nüüd ääretult lähedased. Seega, petmiseta poleks seda kõike juhtunud.”

Charlene, 45: "Ma üritasin olla ideaalne kodune ema, kuid mu abikaasa ei osanud mind hinnata. Ta ei teinud näiteks kunagi komplimente ja ignoreeris mind koju jõudes. Nõnda hakkasingi kohtuma ühe naabruskonnas elava mehega. Ta oli hiljuti lahutanud, seega polnud tal huvi tõsise suhte vastu. Veel vähem häiris teda see, et olen abielus. Kui mu abikaasa meile ühel pärastlõunal peale sattus ja kisama kukkus, ei tundnud ma end halvasti. Ta nõudis lahutust ja nõustusin sellega kohe."

Debby, 28: "Te ei kujuta ette, mis tunne on see, kui oled maganud ainult enda abikaasaga! Tegelikult avardasid kõrvalehüpped mu maailmapilti. Ja, noh, hetkeseisuga on neid olnud kaks. Kõigepealt petsin enda meest treeneriga, kuid see kolis teise linna. Seejärel, paar kuud hiljem, hakkasin sebima töö juures ühe itimehega. Kuid mul viskas see pidev salatsemine üle ja vahetasin töökohta. Mu mees ei tea kummastki kutist."

Allikas: Women’s Health