Pikaajalised suhted ei katke äkitselt ega üleöö, vaid lagunevad vaikselt aastate jooksul. Võib-olla oli kooselus algusest peale midagi valesti, kes teab? Oli sellega kuidas oli, igal juhul valdavad kooselu lõppedes meid ikkagi väga segased tunded, sealhulgas kaotusvalu, pettumus, reetmisetunne ja lihtlabane segadus.

Siiski ei ole mõtet kohe uut armastust otsida. Otsi selle asemel lõbu, toredat ajaveetmist, sõprust — ainult mitte armastust. Su enesehinnang on väga madal ja su otsaette on suurte tähtedega kirjutatud OLEN MEELEHEITEL. Arvad tõesti, et leiad nii tõelise armastuse? Pigem saad suguhaiguse.

Kui oled pärast lahkuminekut paar nädalat lihtsalt vegeteerinud, on aeg hakata ennast taas kildudest kokku panema. Igivana tarkus — naerata ja maailm naerab vastu — mõjub ka sinu puhul. Lase sõbrannadel ennast välja vedada, sest sa ei saa igavesti koju nutma jääda.

Sõpradele saad toetuda täpselt niikaua, kuni nad näevad, et püüad ka ise august välja ronida. Kui aga oled otsustanud jäädagi ohvri rolli, võid kaotada ka sõbrad. Sest pole midagi hullemat kui pühendada kogu oma aeg ja kaastunne inimesele, kes tahabki olla vaene kannataja.

Minge ja käige läbi kõik linna või ka naaberlinna baarid, pubid ja klubid. Nii ei konuta sa igal õhtul ühes ja samas hämaras kõrtsis. Aga kui ühel või teisel põhjusel sul polegi sõbrannasid?

Siis mine trenni. Mitte ainult sellepärast, et seal on võimalik inimestega tutvuda. Trenn tõstab tuju. Parem füüsiline vorm muudab ka kogu su elu paremaks. Sa muutud rõõmsamaks, energilisemaks, positiivsemaks ja rahulikumaks.

Tore, kui saad käia suures klubis, kus on kohvik ja palju sagimist. Sellises kohas kohtud paljude erinevate tüüpidega ja see on hea, sest kui eksmees oli täiesti vale valik, siis peaksidki äkki otsima kellegi sootuks teistsuguse. Lisaks meeste piidlemisele võid sealt sõbrannasid leida. Suhtle trennikaaslastega kindlasti nii enne kui ka pärast treeningut ja püüa trennis käia erineval kellaajal, nii päeval kui ka õhtul.

Kui sul pole sõbrannasid, lähedasi, sa ei saa minna trenni ja oled üldse tsivilisatsioonist eemal, pane ennast üles interneti tutvumislehekülgedele. Eriti kasulik on see siis, kui oled otsustanud, et sul on vaja füüsilist lähedust, mitte midagi muud. Internetist on väga lihtne leida inimesi, kes ei soovi ennast siduda, vaid üksnes seksi. Tutvumissaitidelt võib leida laias laastus nelja sorti mehi:

-uustulnukad, kes on kibestunud ja põhjavad oma viimast elukaaslast;

-teine osa mehi on tutvumissaidil olnud ilmselgelt liiga kaua. Nende jaoks oli vanasti rohi rohelisem, nad pole kunagi millegagi rahul ja ootavad kogu aeg pööraselt paljudelt naistelt meile või sõnumeid;

-osa mehi on nii ebakindlad, et ei huvita mitte kedagi;

-haruldane liik — mehed, kes ei põhja oma eelmist elukaaslast, on avatud ja positiivsed, kuid mingite asjaolude tõttu ei ole neil võimalik uute inimestega kohtuda. Proovi leida endale neljanda tüübi mees.

Ja ära pane endast üles paarikümne aasta tagust pilti bikiinides. Sind hakkavad ründama veebikaameraga tüübid.

Tutvumissaidid on hea koht, kus saad taas tunda, et sind tahetakse, kuid reaalselt kohtama minnes tasub olla ettevaatlik. Kindlasti rääkige enne telefonis. Ole valiv, siis pole hiljem vaja pettuda. Ära mine kohtuma mehega, kelle tutvustus hakkab sõnadega “Mõrd tegi mu puupaljaks”.

Uue armastuse leidmine vajab aega, aga ennast hästi tunda on sul vaja kohe. Võta niisiis midagi ette. Uus armastus ja kooselu ootavad sind arvatavasti kolm aastat pärast lahutust. Kui nii ka ei lähe, leiad selleks ajaks kindlasti taas oma enesekindluse ja rahulolu. Aga ainult siis, kui raputad end tardumusest lahti ja lähed inimeste sekka.

Allikas: Female First