Interneti kaudu tutvumine ja meetmed, mis on võetud kasutusele, et kontoriruumides ei leiaks aset seksuaalset ahistamist (viimane sai alguse just #MeToo liikumisest), on viinud selleni, et kolleegid ei armu enam nii sageli teineteisse.

Stanfordi ülikooli poolt läbi viidud uuringust selgus, et just 1980ndad ja hilised 90ndad oli aeg, mil paljud suhted said alguse kontori puhkeruumist. Selliste suhete tippaeg oli 1995. aastal, kui lausa 19 protsenti kõigist paaridest leidsid teineteist läbi kolleegide või nad olid ise töökaaslased. Kuid 2017. aastaks oli see langenud 11 protsendi peale ning samal ajal tõusis internetis tutvunud paaride arv kahelt protsendilt 39 protsendile.

"Kolleegile külge löömist vaadatakse täna veidralt, kuigi minevikus oli see üsna normaalne," kinnitas Lincolni ülikooli professor Steve McKay ja suhteterapeut Susanna Abse lisas, et tegelikult on kahju, et see kõik nii läinud on: "Sul on ju tööl võimalik olla kuude kaupa kellegi kõrval ja näha, kas sellest võiks midagi alguse saada."

Täna eelistavad inimesed aga tutvumiseks erinevaid tutvumiskeskkondi ja äppe nagu Tinder.

Lugeja, kas ka sina tutvusid oma kallimaga töö kaudu? Või eelistad suhete loomiseks mõnda teist viisi? Kuidas reageeriksid, kui kolleeg sulle külge lööks?

Allikas: The Sun