1. Sa peidad partneri eest oma telefoni

Miks sa ei taha, et su kallim su telefoni näeb? Mida ta sealt küll leida võib? Kas kardad, et su uue silmarõõmu nimi võib iga hetk su ekraanile hüpata?

Telefoni peitmisel on tavaliselt tõsine põhjus. Isegi, kui sa ei saada ebaeetilisi sõnumeid, siis vajadus oma telefoni peita näitab, et su südametunnistus on must.

2. Sinu silmarõõm on esimene inimene, kellele sa uudiseid jagad

Emotsionaalne petmine pole parem kui füüsiline afäär.

Kas esimene inimene, kellega sa häid ja halbu emotsioone jagada soovid, pole su partner? Naine, sul on tõsine probleem! Terves suhtes peaksid tundma, et saad oma kaaslasega kõike esimesena jagada. Kui tunned, et keegi teine mõistab sind paremini, siis võib-olla peaksid olema hoopis koos temaga.

3. Sa varjad teadlikult aspekte oma silmarõõmuga suhtlemisest

Kui pead oma partnerile valetama, kui tihti sa kellegi teisega väljas käid ja juttu ajad, siis on juba tegemist emotsionaalse petmisega. Oma kaaslase eest poleks põhjust selliseid asju varjata, kui sa ei tunneks, et teed midagi valesti. Kui tegemist oleks lihtsalt sõprusega, poleks probleemi isegi oma partnerit teisele inimesele tutvustada.

Iga kord, kui sul on soov midagi varjata, küsi endalt, miks see nii on?

4. Sa flirdid igapäevaselt ühe ja sama inimesega

Süütu flirt on tihti kahjutu. Mõned inimesed on loomult lihtsalt rohkem mängulised ja suhtlejad. Siiski, kui sa keerad pidevalt tähelepanu ühele ja samale inimesele, siis küsi endalt, kas sind häiriks, kui sinu partner sama teeks. See ajaks sind endast välja!

5. Sa pingutad, et teisele inimesele muljet avaldada

Kui oled muidu inimene, kes oma välimusele palju rõhku ei pööra, aga nüüd kulutad tunde, et end tema jaoks kauniks teha, siis see on tõsine ohumärk.

Miks sa tunned vajadust kellelegi peale oma partneri muljet avaldada? Kas sa naudid lihtsalt tähelepanu või loodad salamisi midagi enamat? Mis on su lõppeesmärk?

6. Sa kaalud oma partneri mahajätmist

Lõpeta oma suhe ära, kui sul ei jätku silmi ja südant ainult oma praegusel kaaslasele. Sinuga koos olev inimene ei vääri petmist. Tee endale ja oma kaaslasele teene ning lõpeta oma suhe ära enne, kui sa teed midagi, mis teeb kõigile osapooltele palju haiget.

Allikas: Thought Catalog