Uue küsitluse kohaselt sisustaksid mehed oma ideaalse päeva pea nelja ja poole tunnise seksimaratoni, kolme ja poole tunnise töötamise ning ajaliselt sama pika pere ja sõpradega suhtlemisega. Samuti veedaksid nad 2 tundi ja 38 minutit süües ja juues, samal ajal kui peegli ees kuluks neil sättimiseks vaid 29 minutit. Kogu ülejäänud aeg kuluks aga magamisele.

64 protsenti meestest tunnistasid, et veedavad tualetis käies aega oma nutiseadmetes ringi surfates. 26 protsenti julgesid aga välja öelda, et koostavad enda peas päevaplaani sel ajal, kui nad partneriga intiimses olukorras viibivad.

Pea neljandik proovib igasse päeva aina rohkem ja rohkem tegevust tuua. Uuringu läbiviija Paul O'Connor tõdes, et tänapäevane ühiskond tekitab noortes meestes vajaduse oma päev täielikult ära sisustada. Nii otsivad nad selleks võimalusi näiteks tehnoloogiamaailmast. Rääkides ohverdustest, siis 70 protsenti meestest on valmis loobuma mingist arvust sõpradest lihtsalt selle nimel, et neil rohkem vaba aega tegutsemiseks oleks.

Allikas: Dailymail