Meil on aga hea uudis: ka kõige keerulisemas olukorras (näiteks pandeemia tõttu nelja seina vahel istudes) on võimalik romantikat elus hoida ja selleks on vaja võtta omaks vaid mõned romantilised žestid.

1. Kiidusõnad

Sõnadel on jõud ja seetõttu tasuks talle aeg-ajalt näiteks sülearvuti vahele üks armas kirjake jätta või planeerida ühine lõuna, mille ajal talle midagi head ütled.

2. Oskus teda teenida

See ei tähenda, et peaksid tema teenindajaks hakkama, aga vahel tuleb kasuks, kui teda milleski aitad või teda näiteks koristatud kodu ja sooja söögiga üllatad. Veel üks võimalus? Ärata ta sooja kohviga üles.

3. Kingituste tegemine

Kui su kallimale meeldivad üllatused ja kingitused, siis ole valmis neid tegema. Isegi, kui su tehtud kingitus ei ole tema kõige lemmikum asi maailmas, loeb see, et tema peale mõtlesid.

4. Kvaliteetaeg

Isegi, kui veedate juba praegu üsna palju aega koos, ei tähenda see, et tegemist on kvaliteetajaga. Minge koos jalutama, mängige lauamänge või tehke midagi füüsilist, näiteks seksige!

5. Füüsiline puudutus

Püüa teadlikult teda aeg-ajalt puudutada ja seeläbi näidata, kui väga sa teda ikka veel tahad. Lõppude lõpuks on see miski, mida korterikaaslasega ei tehta ehk tegu on kõige parema romantilise žestiga.

Allikas: Well+Good