1. Pane tööle selga midagi punast

Asja on uuritud: punane tõmbab ligi! Kui sa kannad punast, siis küsivad mehed sinult intiimsemaid küsimusi. Võib-olla kõlab üks neist nii: “Kas ma tohiksin sulle 14. veebruaril oma hobukaarikuga ukse ette sõita ja sind muinasjutulisele kohtingule viia?”

2. Lobise meestega nende teemadel

Võib-olla sa ei mõtlegi enam muust, kui sellest, kellega sõbrapäeval deidile minna, aga ära arva, et mehed selle peale mõtlevad. Räägi kööginurgas spordist või autodest või viska niisama nalja — ära ainult sõbrapäeva maini! Siis saavad mehed aru, et sa oled lahe tšikk, mitte meeleheitel kohtinguotsija.

3. Puuduta

Kui sul on huvi kellegi konkreetse vastu, siis puuduta temaga rääkides teda õrnalt käsivarrest või muust neutraalsest kohast. Kui ta sind selle peale ikka kohtama ei kutsu, siis võid ta käest justkui suvaliselt uurida, mida ta nädalavahetusel teeb — ilma sõbrapäeva mainimata. Nii sa näitad, et sa ise oled huvitatud, aga samas ei suru talle seda deiti peale.

4. Peibuta

Õues on külm: naised kannavad lugematuid hõlste üksteise peal. Näita meestele natuke paljast ihu — tõesti hästi natuke, nii et neil tekiks ahvatlus seda veel näha… Küll nad juba teavad, mida edasi teha, et see võimalus tuleks.

5. Nõustu lõpuks ometi pimekohtingule minema

Kindlasti on su sõbrannad juba ammu sulle mingit enda töökaaslast pähe määrinud. Nõustu nüüd temaga kohtuma — nii, et deit langeks täitsa juhuslikult 14. veebruarile. See kohting võib välja kukkuda suurepäraselt või olla täielik läbikukkumine — huvitav kogemus mõlemal juhul.

6. Tee sõbrannaga mõnel päeval pärast tööd üks baaritiir

Loomulikult tuleb läbi käia kõik kohad, mis parajasti popid on. Välja tuleb näha oivaline — isegi kui oled tegelikult väsinud, siis naerata nagu jaksad. Üpris tõenäoline, et sa niimoodi kellegagi tuattavaks saad.

7. Lihtsalt vali keegi välja ja kutsu ta kohtingule

Mida halba sellest ikka juhtuda saab? Ja kui ta keeldub, siis mine välja oma parima sõbraga ja tehke vaikselt nalja kõikide ninnu-nännu paarikeste üle, kes teie ümber istuvad!

Allikas: Her Campus