Loomulikult on võimalus, et mehel on täiesti mõistlikud ja vabandatavad põhjused pidevalt oma eksiga kohtumiseks, seega enne, kui kisa tõstad ja tema asju pakkima hakkad, püüa asjasse selgus tuua.

Need on aga kindlasti ohumärgid:

1. Ta käib iga päev koera vaatamas
Härra Õige jättis oma endise tüdruku juba kolm kuud tagasi maha, kuid iga kord, kui sa talle helistad, on ta parasjagu seal oma koeral külas. Kas on põhjust paanikaks? Mitte tingimata. Kui nad võtsid koera koos ja kutsa oli nendega kaua aega, igatsebki ta tõenäoliselt rohkem koera järele. Aga kui naine võttis koera pärast lahkuminekut, üritab kutt kutsa kaudu teed tagasi naise südamesse võita.

2. Ta saab eksilt pidevalt sõnumeid (ja vastab neile)
Ta ei pane korrakski telefoni käest, sest see piiksub vahetpidamata. Sõnumeid saadab ta eks ja kui üritad nende kohta uurida või üle õla piiluda, peidab ta telefoni ära ning teeb näo, nagu poleks midagi juhtunud.

3. Ta korraldab eksile sünnipäeva puhul vinge üllatuse
On suur vahe, kas ta soovib tüdrukule sünnipäeva puhul lihtsalt õnne või võtab seda päeva väga tõsiselt ja valmistub selleks pikalt. Näiteks saadab talle lillekimbu või mis veel veidram — läheb isiklikult kohale, et teda õnnitleda.

4. Nad lähevad koos perekonna kokkutulekule, pulma, sünnipäevale
Jah, see üritus oli planeeritud ja kutsele vastus saadetud juba ammu enne nende lahkuminekut, kuid siiski…Miks peaks ta napsu võtma, tantsima ja lõbusasti aega veetma kellegagi, kellest tal on väidetavalt jumala ükskõik?

5. Ta räägib eksist ainult halba
Selge, et kiidulaul kõlaks veelgi kummalisemalt, aga kui sa tema endise naise kohta ühtegi head sõna ei kuule, ole valvel. Järelikult on kutil okas hinges! Eksi mustamise asemel peaks ta hoopis sinu kiitmisega ametis olema. Pealegi — sa ju ei taha, et ta sinust samamoodi rääkima hakkas?!

6. Ta on remondimees
Eksnaine helistab talle iga kord, kui kraan tilgub, uks kriuksub, toolijalg logiseb jne. Ja su mees haarab oma tööriistakohvri ning tõttab silmagi pilgutamata appi. Et teada saada, mis värk on, ütle järgmine kord, et lähed temaga kaasa. Ta reaktsioon ütleb sulle kohe kõik, mida tahtsid teada.

7. Ta helistab talle, kui midagi toimub
Kui paar on kaua aega koos olnud, on normaalne, et mõlemad partnerid on saanud lähedasteks ka kaasa perekonnaga. Seetõttu ei ole väga veider, kui mees helistab oma eksile, et teatada oma õe rasedusest või venna pulmadest. Imelikuks läheb asi siis, kui ta annab sellest eksile enne teada kui sulle.

8. Ta hoiab alles kõik eksi fotod
Keegi ei taha näha pilti oma kutist teise naisega. Kui ta hoiab neid endiselt nähtaval, näiteks magamistoas kapi peal või elutoas kaminasimsil, on sõnum selge — ta igatseb. Ja igatseb ka siis, kui fotod on küll albumis või karbis ja silma alt ära, kuid tabad ta tihti neid vaatamast.

9. Talle ei meeldi, et eks on uue kaaslase leidnud
Kui eksi Facebooki suhtestaatus uueneb ja su kutt selle peale endast välja läheb, on selge, et ta ei ole veel suhtest üle saanud. Kui ta sellest iga päev juttu teeb, uuri, miks see teda nii väga häirib.

10. Sul on tunne, et sa võistled eksiga
Loomulikult oled sa näinud tema eksist pilte ja nentinud, et jah, ta on pagana seksikas ja tark ja tore. Aga kui su kutt tekitab sinus pidevalt tunde, et sa ei ole pooltki nii tore kui ta eks, tähendab see mitte ainult seda, et ta pole üle saanud, vaid ka seda, et oled sattunud täieliku jobu otsa!

Allikas: Glamour