Uuringus jälgiti 113 värskelt abiellunud paarikest, kelle pulmadest oli möödas vähem kui neli kuud ja kelle vanus oli keskmiselt kahekümnendate lõpu poole ning kes andsid loa hinnata end ka välimuse põhjal.

Osana uuringust pidid nad täitma ka küsimustiku, mille eesmärgiks oli teha selgeks, kui väga nad ihaldavad säilitada oma hea vormi ja seksikuse. Tegemist on üsna noorte paaridega, kes on jätkuvalt oma suhte “mesinädalate” faasis ja tulevik ei pruugi ju üldse nii roosiline olla.

“Tulemustest selgus, et füüsiliselt atraktiivne mees võib naiste puhul negatiivseid tagajärgi tähendada ja seda eriti juhul, kui naised polnud väga kütkestavad,” väitis teadlane Tania Reynolds.

Lisaks selgus uuringust, et naised, kellel olid seksikamad abikaasad, kippusid ka rohkem dieeti pidama ja kaalu kaotama, et oma kompude armsamate kõrval head välja näha. Muidugi on tervislik toitumine ja sportimine kasulik, aga aastakümneid muretseda, kas su kaal on ikka piisavalt madal, ei muuda vist küll mitte ühtegi naist õnnelikuks, või mis?

Vähem seksikamate meestega naised aga ei tundnud end pidevalt nii survestatuna, mis muutis nad lõppkokkuvõttes õnnelikumaks.

Naised, pange nüüd tähele. Mehed ei tundnud, et ilusa naise kõrval peaksid nad tavapärasest rohkem oma välimuse kallal vaeva nägema. Küll aga soovisid vähem atraktiivse välimusega mehed oma naise heaks rohkem teha. “Põhimõtteliselt olid nad rohkem pühendunud, et naine oleks õnnelikum,” väitis uuring.

Seega, lõpeta selle kuuma kuti tagaajamine ja anna lõpuks võimalus sellele heale kutile, kes seda palju rohkem väärib.

Allikas: LADbible