See võib tunduda imelik küsimus, aga tegelikult pole siin imelikku midagi — vastus sellele küsimusele on otsustavam, kui esmapilgul tunduda võib.

Küsimus kõlab nii: kas sina ise tahaksid endaga abielluda?

Mida see tähendab? See tähendab seda, et tuleb mõelda, kas sa üldse oled valmis teisele inimesele midagi pakkuma, kas sa oled hooliv ja armastav inimene, kas sa oleksid hea abikaasa.

Kõlab küll alguses uskumatult, aga paljud inimesed polegi kunagi sellise asja peale mõelnud, et kas nad oleksid head abikaasad, vaid tegelenud sellega, et seadnud paika latti, mida võimalik partner ületama peaks. Tihti jäetakse enese arendamine ja endaga töötamine täiesti tähelepanuta.

Siis, kui oled parajasti jälle oma latti seadmas ja vingumas, et keegi pole sulle piisavalt hea, ongi aeg küsida, et kas sa ise oled kellegi jaoks piisavalt hea. Kas sa tahaksid abielluda iseendaga? Kui sa ei taha, siis miks peaks keegi teine tahtma? Kas sa meeldid inimestele? Kas sinu sõbrad tahavad sinuga aega veeta? Või oled sa äkki selline inimene, kes on teiste suhtes nii kriitiline, et enda kohta kriitikat ei jagugi?

Nii et mõtle selle küsimuse üle. Kui saad pikemat mõtlemata vastata “jah”, siis ilmselt sind on ootamas midagi ilusat. Kui pead aga vastama “ei”, on aeg kõigepealt iseendale latt seada, enne kui seda teistele püstitama hakata.

Allikas: Your Tango